![]() |
|
freesattv pomocDobrý den mám od freesatu zapujceny jejich dvoutunerovy s vestavenym hardiskem přístroj uvažuji bud o koupi vlastniho přístroje se stejnýma funkcema nebo jsem našel variantu s modulem jenže tomu nerozumim muze mi nikdo poradit co je lepsi jde mi o to abych mohl nahravat pritom sledovat jiny program televizi mam novou ted. Kdyzbych si vybral modul tak nevím jestli by slo nahravat a tak dal muze mi nikdo poradit? dekuji |
stk999
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 100 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: freesattv pomocNo jestli máš ten přístroj co sem měl já tak karta je parovana s přístrojem a jinde ti nepůjde. Philips DSR 8111.Kódovací systém Nagravision na UPC Direct S příchodem nového modelu abonentského přijímače Philips na trh dochází k poměrně významné změně - tento přístroj nepracuje v kódovacím systému CryptoWorks, nýbrž v systému Nagravision 3. To přináší i některé technické novinky, které nebyly u této služby obvyklé - přístroj je s dekódovací kartou spárován. Tuto novou kartu není možné používat ve vlastním set top boxu nebo dokonce v jiném přijímači Philips DSR 8111/53. Pouze v případě, že operátor kartu s jiným set top boxem téhož modelu opět spáruje. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
re freesa proc je ta karta sparovana ? mam od nich i jine karty a ty sparovane nejsou s nicim ? freesat mi rekl jen ze mi kartu odparuje kdyz jsi koupim vlastni prijimac a dalsim sparovani uz nebyla rec. A jaky bys mi doporucil reseni jit pres moduly nebo si koupit svuj prijimac a jaky??¨ |
stk999
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 100 |
![]() |
|
RE: freesattv pomocPokiaľ Ti končí zmluva (máš prístroj viac ako 18 mesiacov), ukonči zmluvu, vráť im stroj, kúp si vlastný (ja mám napríklad Technisat) a vezmi si od nich len karty. V prijímači mám 2 CRW moduly a v nich karty. Neviem, či iné prijímače dokážu zdieľať, môj nie, takže mám od Freesatu 2 karty - každú v 1 module a 2 samostatné káble od Twin LNB z paraboly. Funguje to presne tak, ako píšeš, môžem 1 nahrávať a hocijaký iný pozerať, resp. nahrávať z 2 naraz + 3. pozerať, ale už len z TPD, z ktorého sa nahráva.Pokiaľ Ti zmluva ešte nekončí, môžeš si pre vlastný prijímač doobjednať karty twin (2x po 4,-EUR/mes - cenu v CZK si pozri.), ale to už je na Tebe, koľko do toho chceš dať ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
RE: freesattv pomockarty twin ani karty na zmluve bez prijímača nie sú párované (ani nemajú byť s čím ...) |
Dzordzo
![]() |
|
RE: freesattv pomocFreesat má více kodovacich systému. CryptoWorks, Irdeto a Nagravision 3. A jestli máš ten dvoutuner Philips tak má kódováníNagravision 3 a ta karta je sparovana jako u digitv. |
satman1
![]() |
|
RE: freesattv pomocVšak ak ten prijímač od Freesatu má CI slot, kúp si CRW modul a vyskúšaj ho. Aj tak sa Ti zíde aj pre prípadný nový prijímač ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: freesattv pomocDzordzohttps://www.parabola.cz/clanky/3048/philips-dsr-8111-53-pvr-hd-box-pro-upc-direct/ |
satman1
![]() |
|
RE: freesattv pomocChce koupit vlastní. A jak by nahrával po té tvojí radě. |
satman1
![]() |
|
RE: freesattv pomocPísal, že má od nich iné karty ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: freesattv pomocsatman1, prosím Ťa, prečítaj si aj môj prvý príspevok. A kde si mu poradil Ty, čo navrhuješ ? |
Dzordzo
![]() |
|
RE: freesattv pomocŽe by měl přejít ke skylinku. A bude se mít dobře. |
satman1
![]() |
|
RE: freesattv pomocaj to je jedna z možností ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: freesattv pomocNačo by prechádzal ku Skylinku? Pokiaľ ti na stb skončila viazanosť a chceš prestať používať freesat PVR tak ho vráť a kúp si vlastný box, ktorý má možnosť nahrávať. freesat ti zníži platbu iba na kartu a ty ju budeš mať vo svojom boxe. CI+ modul nahrávať nevie, šetrí možno miesto ak je tvoja TV kompatibilná s CI+ 1.3 a vyššie tak sa bude správať ako freesat stb. Buď si necháš ich box alebo si kúp vlastný nahrávací.![]() |
KarolinaCZ
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: freesattv pomocDobrý den,mám dotaz jestli mi půjde karta freesat na Arivě 200.Děkuji za info. |
DAREVIL
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: freesattv pomoc@ Darevil - mne v 220 ide. 200 má tiež CI slot, tak pri najhoršom dokúpiš modul. Ak Ti tam ide Skylink ICE, pôjde Ti aj Freesat |
Dzordzo
![]() |
|
RE: freesattv pomoc@ KarolinaCZ - prečítaj si, prosím, aj môj prvý príspevok ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: freesattv pomocDíky za info,skylink tam šel,ale jak chtěly poplatek tak šla do šuplíku už hned na začátku.Chci si vzít příjímač do kamionu,tak proto se ptám.Díky Dzordzo |
DAREVIL
![]() |
|
RE: freesattv pomoc@ Darevil - u Freesatu môžeš do 14 dní bez udania dôvodu od zmluvy odstúpiť - teda aspoň na Slovensku, však im zavolaj a opýtaj sa. Malo by to ísť až po južné Taliansko, ak si zbehlý v nastavovaní paraboly ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: freesattv pomoc@Dzorzdo v nastavení paraboly to bude poprvé v kamionu,ale zvládnu to.Doma mám motor,tak to byla paráda.Ještě musím sehnat parabolu se sklopným ramenem,tak okolo 60cm a pak to začnu provozovat. |
DAREVIL
![]() |
|
RE: freesattv pomoc60 sú aj so zásuvným ramenom ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: freesattv pomocKterá značka jestli můžu poprosit,chci si objednat Triax 60 z Ebay.Pokud možno hliník.Díky |
DAREVIL
![]() |
|
RE: freesattv pomocto neviem, ja som ju dostal a nie je na nej nič. Zbehni do predajne sat. techniky, alebo mrkni sortec.sk |
Dzordzo
![]() |
|
RE: freesattv pomocDíky měj se. |
DAREVIL
![]() |
|
RE: freesattv pomoc@Dzordzo čítala som tvoj príspevok, nemusí končiť zmluvu, po vrátení stb sa s nimi dá úplne normálne dohodnúť na nižšej cene, kedže bude mať len kartu vo vlastnom stb. Pokiaľ viem viazanosť majú len 12 mesiacov, nie 18 mesiacov... |
KarolinaCZ
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: freesattv pomocna štandardné prijímače 12 mes. na prijímač s HDD 18 mes. Možno sa dá, ale pokiaľ pohrozí odchodom, môže získať lepšiu cenu |
Dzordzo
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |