![]() |
|
Jak zrušit skylink?Čaute. Do poloviny září mám zaplacen serpo, nicméně pak chci skylink zrušit. Platíme poplatky přes SIPO na dvě tv, ale svoji chci zrušit, jednu nechat, jak to provést? Děkuji za odpověď.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
RE: Jak zrušit skylink?Zavolat tam. |
marianst
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
RE: Jak zrušit skylink?To nepomůže, musí se dostavit osobně do sídla firmy ....Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: Jak zrušit skylink?ale já to myslím vážně chlapci. jde to i třeba odřiznout z toho sipa?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
![]() |
|
Jak zrušit skylink?Nutno se dostavit na přepášku pošty a upravit platbu v SIPU.![]() |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 691 |
![]() |
|
RE: Jak zrušit skylink?Jasně, při placení na přepážce dáš úředníci o 55 kč méně a je toJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: Jak zrušit skylink?mini a ostatní - díky všem!Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Jak zrušit skylink?Doporucoval bych si precist obchodni podmínky a podle toho konat. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 961 |
![]() |
|
lolem123https://www.skylink.cz/doc/cms_library/57.pdf |
zujm
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 584 |
![]() |
|
Lolem123Prostě zrušíš v sipu na poště 1x 55,- a přestane ti to hrát a pak tu kartu prodáš tady v bazaru za 500,- a ještě na tom vyděláš,Nic víc po tobě skylink nebude chtít![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
alebotu kartu nemusi predavat, pretoze ju moze konvertovat na CT kartu, ktora je dalej bez mesacnych poplatkov...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Jak zrušit skylink?souhlas, už to mám vyřízeno ;)Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
a potomvyměníš,třeba s bohušem a budeš mít zadara slováky![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
RE: Jak zrušit skylink?![]() ![]() ![]() Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)
|
dtnl
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 832 |
![]() |
|
taky vystizny nadpisa potom ide len o kartu .....![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
kapitanekorkorane, jasne. je to v sekcii bazar...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
já vím bohusiMě se zatím nedaří skylink od někoho vydyndat,svoje mám do 20 a 21 zaplacené 2,asi tak na dobu života a 3. čist.irdeto do konce 16 a pak půjde do světa,kdoví![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
dik za info,korkorane...len tak pre zaujimavost, zverejnit svoj e-mail napr. v bazare tiez prinasa akesi rizika. tymto ziadam majitela PC s IP adresou 149.3.48.80 ze sa viac nemusi pokusat naburat do mojho mailu. inak je to trestny cin a organy cinne v trestnom konani, kludne mozu vyhladat najitela PC s touto IP adresou. ok?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohusto je dost exoticka ipcka nebude to omyl? Ked uz mas podozrenie...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
niejeto omyl...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
cez ipadress finder, lahko zistis kto u nas cez proxyserver blafuje...avsak konkretneho majitela PC, mozu zistit len organy cinne v trestnom konani.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
liquere149.3.48.80Názov hostiteľa 149.3.48.80 Network - Krajiny GE - GRUZÍNSKO Latitude 42 Dĺžka 43,5 asi nejaký bývalý spolužiak z VUML MI Moskva si chce dopisovať, alebo pozvať na stretnutie po 40 rokoch. ![]() Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)
|
dtnl
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 832 |
![]() |
|
RE: Jak zrušit skylink?blbější téma jsem tu ještě neviděl... problém zrušit Digi, nebo O2TV, to beru, ale Skylink?![]() |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
pochopitelnepf09, skylink sluzby preferuje dost ludi len a len preto, lebo zmluvna viazanost nieje...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohušijá mám jich několik,taky firemní a některý slouží pro spamáky,jeden mám jen pro čí%nany a tam se mi ještě nikdo nenaboural a to je zajímavé,tak se trochu chráním |
korkoran
![]() |
|
![]() |