Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Sekce DISKUSE

Protože se sekce Diskuse stává převážně diskusí fotbalovou, navrhoval bych založit novou sekci, např. Sat-Diskuse, kde by se řešily problémy satelitního příjmu a podobně.

T.sat Sir, G.ini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD G.ini 85-monoblok 19,23°E, Octagon SF 4008, G.ini 125-SG 2100, 30W - 60E, G.tini 100 m.f 30,27.5,22°W, Skylink, ORF, SRG, C. Digitaal NL, E.Esse 15RB3 vert., mot. Conrad, DAB+ Yamaha T-D50

Jousi
Registrace: 12/2012
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sekce DISKUSE

To bych nechal na moderátorech, ti musejí vědět, co je přes čáru R^

DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak
Registrace: 8/2010

tu už niet pomoci.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Niekto vas tu obmedzuje v diskusii o rieseniach problemov so sat. prijmom?

black13
Registrace: 6/2006

to black13

Samozrejme že obmedzuje,toto je satelitné fórum a nie diskusia o tom,kde aký zápas,prenos dávajú,mňa napr.osobne šport nezaujíma.Na to si vytvorte vlastné športové fórum,alebo je to tu už stoka,všetkého balastu?Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

Sekce DISKUSE

Samozrejme že toto nieje športova diskusia.A ti, čo ich šport tak strašne zaujima nech si pišu riaditelom televizii.

sano1
Registrace: 4/2009

Ale ved nie je nic lahsie ako preskocit temu, kt. ma nezaujima a diskutovat iba v tej, ku ktorej mam co povedat. Zda sa mi, ze to je tu vacsi problem. Mna napr. vobec nezaujima DVB-T, tak o nom necitam ani nediskutujem.

black13

Tam to někdo přepísknul s tou španělskou La Ligou. To samozřejmě může potom sloužit příznivcům hokeje jako záminka pro cenzuru. Ale o těch právech se rozhoduje jednou za 3 roky.

toothpick
Registrace: 11/2014

Mě sport taky nezajímá, ale je to takový problém, téma, které se mně nehodí do krámu jednoduše ignorovat? :O

Kibicak

Tak můžeš hodit něco do placu ohledně 23456. dílu Ulice, 3452. dílu Hvězdy zastaváren, pošesté reprízovaného, či snad něco okolo té volácí soutěže na Slovaksport.

bretah
Registrace: 9/2012

Ked tu moze byt celostranovy clanok o Upirovi Krejci na CS mini, tak si myslim ze diskusie o futbalovych prenosoch su uplne O.K. :))

black13

Sekce DISKUSE

Tak myslim si že satelitne diskusne forum by malo byt odbornou temou.Temou na urovni.Co sa tyka športu ,všade sa oňom píšu litanie no ale su tu diskutujuci čo sa nevedia oňom dopisať.načo to tu ešte aj rozbalovať.

sano1

Satelitní příjem totiž slouží čím dál více jako sportovní zásobárna. Filmy a seriály už opravdu hledají diváci jinde. HBO se buď změní a nebo zanikne.

toothpick

sano1:
Tak myslim si že satelitne diskusne forum by malo byt odbornou temou

No to máš pravdu, toto fórum s odborností bohužel nemá nic společného, je to jen drbárna, co komu jde a nejde, skutečné příčiny tu nikdo neřeší. Odborné fóra najdeš u Němců a Holanďanů. R^

Kibicak

Sekce DISKUSE

Takych stanic je více.

sano1

To samozřejmě není pravda. Například na skvělém německém fóru Digital Fernsehen se diskutuje o programu Netflixu. Diskutuje se tam o všem.
http://goo.gl/a5Q56o

toothpick

je okurková

sezóna R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Já jsem nikde netvrdil, že Digital Fernsehen je odborné fórum, ale ty fóra existují a koho to opravdu zajímá, tak si je najde.

Kibicak

pierrepetr:
jj, už máte naložený? :laughing: R^

Kibicak

Jenomže Digital Fernsehen je odborné fórum. Nikde nenajdeš tolik informací a zkušeností ohledně příjmu britské satelitní pozice 28.2E. Ani v Británii samotné.

toothpick

Tak to jsem nevěděl, server samozřejmě znám, nikdy jsem z něj ale nečerpal.

Kibicak

Je to šílené. Dokonce se tam porovnávají záznamy frekvenčního spektra staré jeden rok s těma aktuálníma.
http://www.directupload.net/file/d/4067/ul6igqfe_jpg.htm

toothpick

Jo, proč ne? A projdi se tématy tady :laughing:

Kibicak

kazdymu co by nemluvil o satelitni technice jako takove bych hazel banany at se to tu trochu procisti.. kaslat na autorsky prava a podobne.... dx forever!!

onenon
Registrace: 5/2012

Nemám nič proti športu, ALE

Nepoviem, nič ked tu je MS v Hokeji, alebo vo Futbale či Kvalifikácia, alebo EL či LM ak tam hraju naše muzstvá, ovšem cudzie mužstvá, mám na to iny názor tiež.

Sme len ludia a určité veci berieme citlivo, ak sa jedná o šport kde maju zastupenie naše krainy, OK taká vec sa berie inak, ale toto ostatné čo tu je, nechcem kritizovať nepatrí mi to, ale tiež sa mi to nepáči.
Teraz bude zasa Kvalifikacia ME vo futbale, OK no diskutujme je to o inom, v podstate reprezentuju náše krainy, ale ine ligy, dobre berme že si kukneme pekny futbal, ale pokial sa naše mužstva nenaučia pekny futbal, viete všetko je o peniazoch a hlavne tieto zahraničné ligy čo sa tu o nich diskutuje, len aby ste sa nepobláznili koli tomu, toť moj názor.

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Problém je všeobecná ztráta vlastenectví. Česká televize si pokládá za čest vysílat fotbalové MS, kde český tým nemá zastoupení. Některé české stanice nakupují práva na kvalifikační zápasy Anglie, a ještě se tím drze chlubí na veřejnosti. Eurosport zase v českých médiích sprostě vychvaluje vysokou návštěvnost německé Bundesligy.

toothpick
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra