Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

FOX Soccer 2Go aneb jak se vyhnout českému O2

Při pátrání na amerických stránkách jsem narazil na velice zajímavou fotbalovou online platformu, o které tady myslím zatím nepadlo ani slovo. Nabízí mimo jiné všechny zápasy německé Bundesligy a všechna utkání Champions league za cenu 100 dolarů ročně.
www.foxsoccer2go.com/competitions
Geoblokaci je možné obejít klasicky a spolehlivě pomocí chytrých DNS služeb typu Unblock-US.

toothpick
Registrace: 11/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: FOX Soccer 2Go aneb jak se vyhnout českému...

Co se týče kvality: nevím. Já jsem spíš filmový a seriálový divák. Můžete to klidně vyzkoušet. První týden je testovací a lze to zrušit úplně jednoduše přímo v menu. Nemusíte nikam psát emaily a podobné nesmysly.

toothpick

zkuste tohle

stream to watch "dot" co .-) live TV a je tam hafol sportovních TV. Kvalita lepší jak O2TV go, air či kýho ďasa.

pf09
Registrace: 8/2010

Tak to je úplně z jiného soudku. Tady se nebavíme vůbec o TELEVIZNÍCH programech. Tady to je naprosto legální služba. Já bych to přirovnal k NHL Gamecenter.

toothpick

OK, vidím - testnu. :8)

pf09
Registrace: 8/2010

Určitě to testněte. Protože to nic nestojí, stejně jako Netflix je na měsíc úplně zadarmo. Tohle je zadarmo na 7 dní. Stačí to včas odhlásit přímo v menu. Stejně jako ten Netflix.

toothpick

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra