![]() |
|
FOX Soccer 2Go aneb jak se vyhnout českému O2Při pátrání na amerických stránkách jsem narazil na velice zajímavou fotbalovou online platformu, o které tady myslím zatím nepadlo ani slovo. Nabízí mimo jiné všechny zápasy německé Bundesligy a všechna utkání Champions league za cenu 100 dolarů ročně.www.foxsoccer2go.com/competitions Geoblokaci je možné obejít klasicky a spolehlivě pomocí chytrých DNS služeb typu Unblock-US. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: FOX Soccer 2Go aneb jak se vyhnout českému...Co se týče kvality: nevím. Já jsem spíš filmový a seriálový divák. Můžete to klidně vyzkoušet. První týden je testovací a lze to zrušit úplně jednoduše přímo v menu. Nemusíte nikam psát emaily a podobné nesmysly. |
toothpick
![]() |
|
zkuste tohlestream to watch "dot" co .-) live TV a je tam hafol sportovních TV. Kvalita lepší jak O2TV go, air či kýho ďasa. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
RE: FOX Soccer 2Go aneb jak se vyhnout českému...Tak to je úplně z jiného soudku. Tady se nebavíme vůbec o TELEVIZNÍCH programech. Tady to je naprosto legální služba. Já bych to přirovnal k NHL Gamecenter. |
toothpick
![]() |
|
RE: FOX Soccer 2Go aneb jak se vyhnout českému...OK, vidím - testnu.![]() |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
RE: FOX Soccer 2Go aneb jak se vyhnout českému...Určitě to testněte. Protože to nic nestojí, stejně jako Netflix je na měsíc úplně zadarmo. Tohle je zadarmo na 7 dní. Stačí to včas odhlásit přímo v menu. Stejně jako ten Netflix. |
toothpick
![]() |
|
![]() |