![]() |
|
Barrandov Muzikatak jsem zvědav na ten jejich zítřejěí definitivní start![]() ![]() |
honegero
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 252 |
![]() |
|
RE: Barrandov MuzikaUž leští svoje plechové trouby a ladí elektronická piánka značky Yamaha. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
muzikaNikde ani čárka o startu. Mám pochyb.![]() |
myšáček67
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
RE: Barrandov MuzikaNevíte jestli bude taky Mńam TV muzika??? |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: Barrandov MuzikaBude NOVA International, aby si čeští diváci mohli vychutnat Ordinaci i na dovolené v zahraničí. Konkrétně na Slovensku![]() |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: Barrandov Muzikano uvidime. ale o Nove International tliachal uz vladimir. a ten je stamodtial kolko uz prec? snad aj 150 rokov |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 785 |
![]() |
|
RE: Barrandov Muzikabarrandov muzika ankteta kdy odstartujea)8.8 b)srpen ![]() c)září ![]() d)letos ![]() e)příští rok ![]() f)nikdy ![]() já dávám snad f |
honegero
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 252 |
![]() |
|
RE: Barrandov Muzikaaz na to, ze svojim sposobom uz odstartovala. minimalne na webe. v podobe "jukeboxu". nieco pisali u susedov. a vlastne aj tu v diskusii. |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 785 |
![]() |
|
RE: Barrandov MuzikaJá bych dal G. Někdy ale krátce![]() |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
Barrandov MuzikaHele!https://www.parabola.cz/zpravicky/24428/barrandov-muzika-taji-termin-startu/ ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 064 |
![]() |
|
![]() |