Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

ubožákyzmus

co říkáte na ty naše ubožáky Sparťanské a Viktorianské, to co včera předvedli, tak to byl vrchol, a ta naše liga, to hovoří za vše, hnus, hnus, hnus, ubožáci. :bomb: :fuming:

poklopec

pokl
Registrace: 11/2014
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ubožákyzmus

Z houna bič neupleteš.

bretah
Registrace: 9/2012

pokl

vieš, to je šport. tam zvyčajne niekto vyhrá a druhý naopak prehrá. jeden súper má lepšiu formu, viac šťastia alebo schopností ako ten druhý. ak to nepochopíš, tak sa budeš do konca života pri športe iba rozčulovať a nebudeš mať z neho žiadny zážitok.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

to máš pravdu, ale jak sem byl včera vynervovaný, to mě nestojí za to, abych se na taký ubožáky eště díval, jedině PL!!

poklopec

pokl

pokl - děláš sám aktivně nějaký sport?

lance
Registrace: 10/2008

Uvidíme čo dnes urobia naši Slovan a Trnava. :) Myslím že spoločná liga by niečo vyriešila R^

Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)

dtnl
Registrace: 12/2014

pokl dělal, ale teď už né už má roky :O

poklopec

pokl

no jo Sparta a Plzeň chlouba naší kopané :)) :)))

zujm
Registrace: 9/2014

Nejhorší bylo, že tu porážku neunesli a začali to všechno svádět na rozhodčího. Trenér, fanoušci i komentátoři ČT. Pěkný trapas.

toothpick

toothpick

to mě právě na tom nejvíc štve, a že nehledají chyby někde jinde např. u sebe

poklopec

pokl

ještě dnes može Liberec vypadnůt s těma Izraelcama a bude to završeno :)))

zujm
Registrace: 9/2014

Neco jiz signalizovala porazka Plzne na Dukle.Souhlasim s tim,ze je to jen sport.Myslim,ze mnohym hracum chybi to zakladni=pokora,vlastnit pekna auta,pichat soudruzky modelky,vhodne umelecky skloubit kerky s gelem...je cestne,sportovni i stavovske :)) ,ovsem jen toto soupere neporazi.
(jedine lidove demokraticka armada :)) )

hdpe
Registrace: 11/2007

Nakoupit hráče-reprezentanty typu Rooney,Benzema,Pirlo,kvalitního brankáře,pár kvalitních afričanů,brazilců a postup do ligy mistrů bude hračka.Toto je otázka pro majitele klubu.

garrrry
Registrace: 3/2009

dtnl

sorry, nechci urážet a ale ta vaše Fortuna liga klobouk dolů :) :)) :)))

poklopec

pokl

re pokl

No veď preto som to pisal že sme rovnakí a pre zlepšenie situácie v našom a vašom fotbale by pomohlo to zlúčenie líg :)

Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)

dtnl
Registrace: 12/2014

Trenér Sparty v dnešním tisku: "Těch soubojů bylo v dnešním zápase mraky, červenou kartu mu vytýkat nebudu, navíc zahrál míč." :)))

toothpick

to pokl

mě přijde ubohé fandit jen když se daří a když ne tak nadávat.
Sparta odehrála dva výborné zápasy s lepším týmem a mohla postoupit. Jinak v dnešním fotbale padají góly jen po chybách. A dělají je všechny týmy i CSKA či Real Madrid.

tnt
Registrace: 1/2006

My si nemuzeme dovolit nekoho nakupovat,je to predevsim o koncepcni praci s mladezi.Verim,ze toto se samozrejme do urcite miry deje v Plzni,na Sparte,Olomouci i jinde.Napr. kdysi takovy Banik,mel jednu z nejlepsich zakladen.Vychovat kvalitniho fotbalistu a patricne toto zurocit ku prospechu klubu,ne ruznych zlatokopu (viz.Banik po titulu 2003-2004).

hdpe
Registrace: 11/2007

Pokl

Dělal jsi někdy něco na úrovni takové, že se mohl měřit se širší světovou špičkou? Kromě žvástů na sociálních sítích?

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Asi se s tou mládeží tak dobře nepracuje, když pak v dospělé kategorii zaostáváme. Individuální kvalita hráčů byla včera lepší u soupeřů.

bretah
Registrace: 9/2012

na zlucenie

oboch lig ako kedysi v jednu federalnu niesu peniaze...uz teraz niektore kluby zapasia s bojom o prezitie a meskajucimi vyplatami. jednoducho naklady na cestovne od vychodu slovenska po zapad ciech by vela tzv. profesionalnych klubov financne neunieslo a preto jedna liga spolocne pre cr a sr je zrejme nerealna...financovanie sportu v predchadzajucom rezime bolo o niecom inom.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

bohus31

bohóšu bohóšu já jsem říkal žes byl u nich

poklopec

pokl

1. Krásný a výstižný název tématu
2. Fortuna liga je možná ještě výstižnější než "ubožákyzmus"
3. Je to jen sport (taky docela krásný), kde si tisíce sociálek může zařvat po 11ti milionářích makej ovado!
4. Dejte lidem chleba a hru.

PS. Výjimečně jsem to včerejší první trápení nedobrovolně shlédl. Soused potřeboval něco helfnúť s novým mobilem a náhodou měl zapnutou Tv a otevřenou láhev :((

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tomik535

to já jsem do půl noci zapíjel smutek, odšpuntoval jsem 5 litrového opletenca (demižon) Portugalu a popíjel jsem

poklopec

pokl

jak plzeň tak sparta jsou z naší ligy zvyklý na to, že jim rozhodčí celí zápas připískávájí, takže pak nejsou zvyklí na to, že na mezinárodní scéně jim nikdo nepřipískává, a jsou z toho celí hotovy, a po zápase všichni brečí jak je rozhodčí poškodil, ať jdou někam

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

Co na to cenzor této Omkoparaboly? To jsou stránky o sportě? Nebo o sat technice? ;)

koax
Registrace: 2/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra