Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink a technická podpora

Po přečtení příspěvku z 20.7.2015 (Skylink a technická podpora) mi už to nedalo a hlavně příspěvek TDHenry)viz. ze jsou dovolenky i technici potrebuji odfrknout;-) Ale jedna sikovna holcina tam je, ostatni se zatim uci, tak prosim o trpelivost.

To si dělaš srandu ne?Jaké odfrknout,dovolenky a učí?Co pak za Trade Technology neměli technici dovolenky?Vždy Tam byl někdo, kdo tomu rozuměl.Ano,může se technik zdokonalovat, ale jak může sedět na podpoře někdo kdo poradí takovou blbost, že zašle FLASH na akt.SW v CAMU. Prostě toto je ukázka, jak to jde s touto firmou k šípku a jak se to Tam vede.Za Glisníka se toto stát nemohlo.PŘESNĚ jak píše TOYOTA ( Když jsem v minulosti volal a byl přepojen na techniky, nikdy nebyl problém se dozvědět informace a to i nad rámec Skylinku.Asi jsi znalý poměrů když víš že se učí atd.Mi to připadá že ti co o tom něco věděli již Tam dávno nejsou.No, pokud se Tam učí takoví nebo takové co radí takovéhle nesmysly, Tak hodně štěstí a nervů nebo lépe Potěš Pánbůh :(

Třeba nám to Jarda Glisník někdy vysvětlí jak to vlastně je :)

Manager
Registrace: 8/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink a technická podpora

rýchla registrácia a pojem niečo napísať. no ale od buka do buka.
to bude z toho tepla. a čo vlastne chceš ?

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

a teď to není "za Glisníka"? Tak se toho "Jardy" optej sokole, jak to je. :8)

pf09
Registrace: 8/2010

pf09 a teď to není "za Glisníka"?

Myslýš že GL.ví v Luxu co se tady děje?

Není třeba se ptát.Myslím že Glisník pokud bude chtít se k tomuto určitě vyjádří sám.Mimochodem jako vždy v minulosti na tomto webu.

MT543
Registrace: 11/2012

oneeeee
Nevěděl jsem že datum registrace a počet příspěvků má vliv k čemu se chci vyjádřit...Neboj nechci nic, to asi to teplo.

Manager

@manager

pocet prispevkov moze aj nemusi byt limitujucim faktorom ich kvality, to mas pravdu...avsak ci tvoj nick, nebol zalozeny len ucelovo, preveri cas. ok?

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Manager

Když už jaksi reaguješ na nějaký příspěvek z minulosti, proč nepokračuješ jen přidáním příspěvku v tom minulém vlákně, ale zakládáš vlákno nové?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Manager

Manager technická podpora je dobrá. Nevím co to meleš. Já ji za ty roky vůbec nepotřeboval. Vše jim fachci. Tak že jí nepotřebuješ. Samozřejmě někdy je naky výpadek ale to mají všichni. A když používáš to co máš. Tak problémy nejsou. Co ti tam mají poradit když používáš naky šrot co není ani určený pro příjem sk. A ještě nadáváš že ti neporadí.

satman1
Registrace: 9/2010

satman1
Nevím jestli jsi dobře četl.Nejde o žádný výpadek atd.Jde o to,že pokud někdo chce info třeba o aktualizaci SW v Camu (né každý je v tomto znalý)a na technické podpoře mu podají info že mu zasílají FLASH na akt.SW v CAMU Tak je asi něco špatně :(

Manager

bohus31

Hned účelově? Tak na toto nemá smysl snad ani reagovat,ale přesto ti odpovím a nejlépe tvým příspěvkem " pocet prispevkov moze aj nemusi byt limitujucim faktorom ich kvality ;)

Manager

Manager:
Za TT to fungovalo úplně jinak. A máš pravdu, většina těch, co něco věděli už "tam" bohužel není.

TDHenry
Registrace: 3/2010

Manager

Manager a co tak informace u prodejce či výrobce. Nebo přečíst návod!!!!

satman1
Registrace: 9/2010

TDHenry:
přesně jak píšeš- (Za TT to fungovalo úplně jinak. A máš pravdu, většina těch, co něco věděli už "tam" bohužel není.)

Takže když to sečtu, vychází mi co již jsem psal v předešlém příspěvku- vedenení na H...... A TOTÁLNÍ ROZKLAD NĚČEHO CO FUNGOVALO :(

Osobní zkušenost:Po dotazu na jednu frekvenci s novými prog. mi bylo řečeno že mi zašlou zápisy pro dolazení nových programů :O

Manager

Manager

A to se potřebuješ ptát na takovouto drobnost na zákaznické lince? Jeslí ty si tak trochu nevymýšlíš.

joscer

A jak to teda lazíš ???

bretah
Registrace: 9/2012

bretah

Pokud je to na mě, tak normálně z dostupných pramenů. Na linku kvůli tomu volat nepotřebuji.

joscer

Ty to ladíš, to vím. :-)

bretah
Registrace: 9/2012

joscer:

Nešlo vůbec jak naladit nebo něco podobného.Na to snad nepotřebuješ ani základku.Nebudu dělat přednášku co a proč jsem řešil.Důležité je, že problém byl nakonec v SW.Technik s kterým jsem problém řešil ( mám dojem že se jmenoval Tichovský,doufám že jsem nezkomolil jméno)mi pomohl toto vyřešit a za to mu děkuji.Jde o to CO MI PORADILA za nesmysl i když jsem ji upozorňoval že to s tímto nemá nic společného a chtěl jsem teda konzultaci s někým kdo tomu rozumí.
Jde o princip,když mají tech.podporu Tak má fungovat jako tech.podpora.To je to samé,kdybys přišel do autoservisu a technik by nevěděl co je startér...

Manager

Manager:
Zkomolil:-) Je to Tichavský a ten už je bohužel taky "pryč".

TDHenry
Registrace: 3/2010

TDHenry:

To mě mrzí a dotyčnému tech.se dodatečně omlouvám
;)
Tak to je v pr...i. Takže to, co jsem si myslem jsi mi potvrdil, že (ti co o tom něco věděli již Tam dávno nejsou. Lidé co se vyznají přece neodcházejí jen Tak.Ale pokud jim nevadí že jim odcházejí tito zaměstnanci Tak už nevím co si o tom myslet.Ale vím jedno, že takového člověka který to takto vede bych ve své firmě určitě NEZAMĚSTNAL.Takže,jak již jsem v minulosti konstatoval - Potěš Pánbůh a jak psal satman1, asi se budem/me muset obracet pro info na prodejce.Ale není prodejce jako prodejce :((

Manager

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra