Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Kabelová televize

02 sport,kamery

Docela by mě zajímalo, jestli se bude moc přepínat kamery i v Anglické lize.Zátím jsem to nikde nenašel,že by o tom psali.Prý v lize mistrů to půjde.A divím se že 02 neudělá kanál z ligou mistrů, např když padne gol tak to ihned přepnou na ten zápas.už několik let to dělá sky sport.

janko
Registrace: 7/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: 02 sport,kamery

Jen v Synot lize.

bretah
Registrace: 9/2012

V Lize mistrů nic takového nepůjde. A jaký to má smysl v Synot lize, když se na ten fotbal nedá koukat? :)))

toothpick
Registrace: 11/2014

Možno keď sa nebude dať pozerať na futbal z tribúny tak si prepneš pohľad spoza brány a tam bude možno brať kameraman nejakú babu hore bez a hneď bude na čo pozerať :))) ;)

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

Mohli by spíš tímto způsobem nabízet streamy z různých společenských a politických akcí. To by bylo mnohem zajímavější. Například protestní venčení psů v Teplicích, bitky odpůrců a příznivců imigrace nebo Prague Pride, na kterou dorazí i Conchita Wurst.

toothpick

Nebo přenášet trolly, jako seš ty.

bretah
Registrace: 9/2012

Několik důvodů, proč by to byl zcela vážně dobrý nápad:
1. České zpravodajské weby (idnes, novinky ...) jsou natolik krátkozraké, že z každé takové akce nabízejí jenom záznamy v délce několika sekund. Je to kvůli reklamě. Jedna zepředu, druhá zezadu.
2. Nic by to nestálo. Narozdíl třeba od hudebních festivalů.
3. České streamovací služby (playtvák ...) mají hrozně nízkou kvalitu a při větším zatížení okamžitě padají.

toothpick

Mě by spíš zajímalo, jak se ta hrůza O2 TV go dá normálně zrušit. Po 7mi dnech jsem měl dostat nový ID a místo toho mě urgují k potvrzení emailové adresy aby mohli poslat fakturu. O zrušení nikde ani slovo... klasika. Na účet se nepřihlásíš, službu nevyužíváš, ale potvrzení fakturace se už vyžaduje. Tuto službu nebrat. Rv

pf09
Registrace: 8/2010

to pf09

Zrušit službu můžeš 3 způsoby:
1. Telefonicky
2. Písemně na adresu sídla společnosti
3. Osobně vyplněním formůláře na kamenné pobočce

https://www.o2.cz/osobni/197133-stavajici_zakaznik/196511-zruseni_sluzby.html#_il=cz-osobni-footerlink-zruseni_sluzeb_o2

Internet o2 (ADSL 20Mb/s) + O2 TV Stříbrná, parabola 80cm, monoblok 19.2E a 23.5E + Single LNB (28.2E-42E), DiSEqC S2/1PCNopt-W1 (P.162-IW Option).

salfa72
Registrace: 7/2011

No jestli

pojedou v tomhle stylu Rv :scared: tak potěš balvan
https://www.youtube.com/watch?v=re4ohi-BCvQ&feature=youtu.be

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

To je celkem běžné. Jazykové znalosti českých televizních profesionálů jsou extrémně nízké.

toothpick

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra