Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Android TV box

Dobrý den,
chtěl bych si koupit výše uvedený tv box.
Má někdo zkušenosti s tímto boxem?
Popř.jak zvládá Apky z Google Play?
Děkuji za rady.

Wimpy
Registrace: 7/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Android TV box

Jenomže Android TV boxů je hromada od různých výrobců,s různými parametry a taky(h)různými cenami. S apkama z Google Play je to všelijaké.Příjemně překvapila apk na Synot ligu - zápasy,které nedává žádná TV sleduju v 720P.

jerzy
Registrace: 7/2008

Já používám toto: http://www.umax.cz/egreat-h9-quad-core/
a jsem naprosto spokojen.Sleduji přes to i-vysílání,prima play,hbo go,you tube,stream.cz a samozřejmě také jako kolega přenosy fotbalu z i-sport a vše funguje bez problémů.

acce
Registrace: 11/2008

Prostě hlavní je co možná nejvýkonnější procesor a paměť 2 GB!Operační paměť pod touto hodnotou znamená problémy.A apky je přece možné vyzkoušet a když tak odinstalovat.Samozřejmě,čím novější verze Androidu,tím líp. Mám verzi 4.4.2 a spokojenost.Nebo jsou i TV boxy pro náročné s Win.Např.VOYO Mini PC.

jerzy

@jerzy

Máš recht. Původně jsem si koupil dvoujádrový Evolveo s operační pamětí 1GB a to bylo nepoužitelný.Pak jsem ho vrátil a vyměnil za čtyřjádrovýho e-greatA s 2GB a to už bylo něco jinýho. Akorát má Android 4.2 a myslím že aktualizace na vyšší verzi se nedá očekávat.Teď se objevily EvolveA se čtyřjádrem a Androidem 4.4.2,ale nechali tam 1GB operační paměť,tak nevím jestli už došlo ke zlepšení...

acce
Registrace: 11/2008

Dá se použít win tv box VENSMILE taky na sledování té synot ligy přes nějakou tu aplikaci? Nebo třeba nainstalovat xbmc?

charli123
Registrace: 12/2012

To:charli123

Vensmile se dá použít na sledování Synot ligy, ale pouze v prohlížeči na stránkách isportu.To ale předpokládá slušné připojení na net.Takže nějaké slabší wi-fi (třeba zarušené)může mít problémy.A pokud vím,Vensmile nemá možnost připojení LAN kabelem - takže za ty peníze jsou i lepší TV boxy,třeba PIPO X7 s Win.

jerzy

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra