Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink Flexi 7

Jsem jako obvykle provedl výměnu programu ve Flexi 7, Filmbox HD za Film Europe Channel HD , ale Filmbox HD mi nejde, ale stále mi jde Film Europe Channel HD, přitom když koukám na zákaznické zóně na kartu, tak tam mam v sedmi vybraných programech Filmbox HD, už jsem ve Flexi 7 měnil programy mnohokrát, ale nikdy nebyl žádný problém, do několika minut byli programy aktivní, ostatní programy co mají jít, tak ty jdou. Mam Dreambox DM7020 HD V2, a dělal jsem to jak v Oskamu, tak i v Skylinkem certifikovaným dekódovacím modulu, udělal jsem několikrát reautorizaci karty, a proskenoval jsem družici 23,5°E Astra 3Ba. Zákaznický servis Skylinku mi odpověděl tohle "program Filmbox HD za Film Europe Channel HD máte vyměněn. Doporučuji vyjmout kartu a udělat restart přijímače (na 2 min. ze sítě).", což jsem uděl už několikrát předtím, než jsem jim poprvé napsal, a když jsem jim to napsal, že mi i po jejich radě stále nejde Filmbox HD, a že Film Europe Channel HD ten jde, tak už nereagují. Poradíte někdo kde by mohla být chyba?

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink Flexi 7

podle toho co popisuješ to vypadá na problém poskytovatele služeb

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

Skylink Flexi 7

Podľa mňa chyba je na strane Skylinku! Treba ich bombardovať telefonátmi, či emailami pokiaľ to nebudeš mať na poriadku! ;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Skylink si na sebe upletl bič s tím Flexi 7. Konkurenční Freesat a DIGI vám hodí ty svoje předžvýkané balíčky a všichni jsou šťastní.

toothpick
Registrace: 11/2014

no vyměněn ano,ale je otázka jestli je fyzicky spuštěn na kartě.Při ověření služby může být uveden ale nemusí být spuštěn.Pokud je spuštěn co vypisuje na na tomto programu?Jinak pokud je spuštěn,správně naladěn a nepomohly zápisy, nejrychleji to zjistíš že kartu dáš do licen.čtečky nejl. u nejbliž.prodejce a Tam vysleduješ jak se program chová. R^

MT543
Registrace: 11/2012

reautorizuj kartu ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

toothpick

co to plácáš za nesmysly..? CS LINK dlouhé roky provozoval službu MÝCH 6 a nikdy s tím žádné problémy nikdo neměl.... a tak nevím proč píšeš: Skylink si na sebe upletl bič s tím Flexi 7

sat amatér
Registrace: 4/2006

fpsfps

1. Pozri sa internetovú stránku Skylink zákaznická zóna, vlož číslo karty a uvidíš aké programy máš aktivované.
2. Po zmene programov mal by si dostať e-mail, že došlo k zmene programov. FilBox HD bol premenovaný.

karamelka
Registrace: 2/2013

Skylink Flexi 7

Keď bola spustená nová zakaznícka zóna, tak sa na nej nedali zmeniť kanály vo Flexi7, ktoré som mal naposledy aktivované, to bola komédia. Neviem či to tam teraz už funguje...Flexi7 kupujem vždy len počas sezóny futbalových líg

dory99
Registrace: 6/2013

Samozřejmě, že to v "nové" zóně funguje.

toothpick
Registrace: 11/2014

Dzordzo a karamelka

to co radíte, jsem už provedl, stačí si pořádně přečíst můj první příspěvek

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps

Len tak mimochodom, to vieš, že zmena sa dá robiť len 1x mesačne ?

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Přesněji změna zdarma se dá dělat jen jednou měsíčně.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

2 za padesát, atd....

HiFiOK
Registrace: 12/2006

To není nic co bych nevěděl, tohle můj problém neřeší, skylink mi potvrdil že mam Filmbox HD aktivovaný, a Film Europe Channel HD ne, přitom mi jde Film Europe Channel HD, a Filmbox HD ne.
Dneska mi napsali "u programu FilmBox HD se měnila symbolová rychlost na 29 500" mě mají snad za vola, a pak "Pokud se Vám to nepodaří naladit, prosím zašlete nám print (sken obrazovky), co Vám to vypisuje za chybovou hlášku tohoto programu, který Vám nejde naladit." to jsem zvědav z čím přijdou dál že mam špatně, prostě se jim to tam ňák pomíchalo.

fpsfps

Ano mají tě za vola. Je to jen zákaznická linka. Oni to mají jen jako zaměstnání. To se dozvíš víc na těchto stránkách. Po 3,4 telefonátech se pak něco pohne a bude ti vše fungovat, ale za vola budeš ty... :-/

pf09
Registrace: 8/2010

Tu reautorizaci karty si provedl když byl prijimac zapnuty na programu CT1 SD?

HYPER
Registrace: 11/2010

HYPER

co furt blbnete s tím CT1sd? Zápisy chodí na všechny kódované kanály.

pf09
Registrace: 8/2010

A zápisy na kartu prechádzajú???

atr2009
Registrace: 12/2009

Skylink Flexi 7

Nie zmena keď som mal balíček aktitovaný, ale objednanie v dobe, kedy služba aktívna nebola, a keď som išiel objednať Flexi7, tak tam automaticky bolo hodených 7 kanálov, ktoré som mal naposledy. A toto sa nedalo zmeniť nijakým spôsobom...a trvalo to niekoľko mesiacov a v jednej sat službe mi povedali, že to urobili zámerne, aby si ľudia platili za tie platené zmeny počas aktívovanej služby. Idem mrknúť ako to vyzerá teraz

dory99

Skylink Flexi 7

Haha ono sa to furt nedá, chápete?

choďte do zákazníckej zóny, tí ktorí si predplacáte Flexi7 a aktuálne ho nemáte predplatený. Skúsil som aj cez úvodnú stránku zák.zóny Domov, kde je nahodený aktívny balíček Digital a pod ním Flexi7 a obdobie poslednej aktivácie - vpravo je len PREDĹŽIŤ a po kliknutí už potvrdzujete len dĺžku obdobia a sumu a idete platiť.....a potom som skúsil klasicky cez Ponuka Služieb -- Balíčky a služby -- Flexi 7 VYBRAŤ...a potom vám už naskočí k objednávke a platiť. Komédia, na starej zákazníckej zóne to bolo jednoduché a prehľadné a naklikal som si kanály za pár sekúnd, na novej to preistotu ani nefunguje. Prechod k novej zóne mal byť posun vpred, ale je to pár krokov späť...

dory99

pf09

pf09 no nevím teď sem rozjížděl kartu dal sem na ČT hd a naběhl pár programů za hodinu a půl. Tak sem prepl na ČT1 sd a nejelo to do dvou minut celé. Nevím možná náhoda.

satman1
Registrace: 9/2010

Skylink Flexi 7

Napadla ma taká maličkosť, ktorá mne pomohla. Ručne som vymazal transpondér, kde bol daný program, ktorý mi nechcel nabehnúť, dal som reštart Enigmy2 a potom som ho opäť oskenoval. Po chvíli nabehol...

logan
Registrace: 11/2009

tak konečně po třech dnech mi FilmBox HD jde, to to trvalo než přestali hledat chybu na mé straně, a zaslali mi na kartu zápisy znovu

fpsfps

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra