Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CT1 HD, CT2 HD a CTSPORT HD mám out !

Zdravím, před několika dny mi přestaly jít výše uvedené kanály - sdělila mi to ale až žena, já se na to nedívám :O .
.
Nechápu proč nejdou zrovna tyhle tři ( jejich SD verze jdou, ale ty fujky v oblíbených nemám ) - navíc úplně všechny ostatní kanály jdou ( mám MULTI ) včetně HD kanálů
.
Udělal jsem znova celou manuální instalaci kanálů družice na 23,5° - vyjelo mi 320 kanálů, mezi nimi dvakrát tyhle stanice, ale znovu nic nehraje ! Tím je moje kreativita vyčerpána - snad jedině reset PINu přes net, ale má to vůbec cenu ?
.
Co se vlastně děje ?

Konosament
Registrace: 12/2014
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CT1 HD, CT2 HD a CTSPORT HD mám out !

Proved reautorizaci karty.

milord
Registrace: 12/2005

CT1 HD

Máš tam signál, mě se stává když přepnu na ČT1HD tak tam nemám signál tak to přepnu nazpět jednou, dvakrát a ČT1HD naskočí.

atrapssss
Registrace: 5/2015

přepínání tam a zpět nefunguje, x-krát zkoušeno, reautorizace zatím po deseti minutách od kliknutí na netu taky ne - všechny tři kanály mám řazený v oblíbených za sebou - všechny jsou zřejmě na jednom transpondéru, nevím co s tím je - počkám, jestli se ještě chytne ta reautorizace - FANDA HD, NOVA HD, PRIMA HD, EUROSPORT 2 HD, SPORT 2 HD, slovenský HD, všechno maká .....
.
mám GI 980 HD ....

Konosament

Pokud neni karta delší dobu v provozu tak se mi stává ,že jdou jenom Slováci a České ne. Reautorizace pomůže.

koax
Registrace: 2/2008

Jsou zatím mrtvý - reautorizaci jsem dal už 2x. Zkusím počkat do večera ....Jinak ty stanice byly v provozu každý den, teprve cca čtvrtý pátý den to nejde ....

Konosament

Nechat zapnuto na ČT 1 SD a nic neřešit

garrrry
Registrace: 3/2009

Konosament

Při reautorizaci musíš mít sat zapnutý a nastavený na programu, kde chodí zápisy, což ČTčka v HD nejsou. Dej to na ČT1 SD, pošli reautorizaci a nepřepínej. Po chvíli to vyzkoušej přepnout na ČT 1 HD.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

A ještě něco. Nemáš možnost ve tvém satu vyzkoušet jinou kartu nebo svoji kartu v jiném satu?

joscer

joscer

Na CTcka v HD nechodí zápisy? A já žiju v domění, že zápisy chodí na všechny kódované programy. Doporučení ohledně CT1-SD verze byla jen kvůli rychlosti reautorizace.

pf09
Registrace: 8/2010

tak už to naskočilo - reautorizace, i když se zpožděním pomohla - ale stejně by zajímalo, co je technickou příčinou, PROČ to vypadlo ? To přece není Windows, aby se náhle objevila nevysvětlitelná modrá smrt - ty zápisy tam byly, jelo to a najednou bác - transpondér odešel na mém satu ....

Konosament

Joscer, že nejdou u ct hd emm jsi zjistil kde a jak? ;) :)))

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006

joscer nic nezjistil, plácá blbosti jako obvykle, na CTHD zápisy chodí OK

lance
Registrace: 10/2008

@ joscer - tiež mám skúsenosť, že nie cez všetky programy chodia zápisy na kartu. U Freesatu idú tuším cez 11804V28000.
@ Konosament z mojej skúsenosti chodia prístupy na Skylink určite cez TA3, teda 11.836H27500 a ČT24, teda 12525V27500. Cez tieto frekvencie (TPD) chodia prístupy pre všetky ostatné programy z mojich skúseností na cca 2-4 týždne. Ak teda počas 2 týždňov tieto programy nepozeráš, môžu Ti prístupy spred 2 týždňov ukončiť platnosť. Potom už neostáva nič iné, než nechať načítať nové ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

moje zkušenost

nechávám to na 12525 a zatím jsem od skylinku a servizáků neslyšel,že by zápisy chodily jinde než tam a na Ta3 11836 :O :lookaround: :O

korkoran
Registrace: 10/2006

Kapitáne, EMM chodí na všech TP kromě 12129 ;) :)))

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček

Drozdo, těmi přístupy máš asi na mysli OP key, které se aktualizují cca dvakrát do měsíce ;) :)))

drobeček

servizáci asi stejně jako medvědí u Ivana Mládka - nevědí.
Keď si predplatím kreditkou balík napr. Kombi, zásadne prepínam na programy tohto balíka - po 20÷30 sekundách programy postupne nabiehajú. NIKDY nepoužívam CT ani SD ani HD.

Konosament, TP ti nevypadol, pretože STVHD, BarandovHD bežia z rovnakého TP ako CTHD.
Čo je príčinou? tipujem že GI980HD. Tak ostrý obraz a neskreslený zvuk na zvyšok nedele.

Dagy2
Registrace: 11/2010

ešte pozn:

slovíčko "servizáci" vo mne evokuje termín "svazáci" tak možno preto ešte o tom nepočuli. Nič v zlom. :-/

Dagy2
Registrace: 11/2010

Dagy2

to bude tím,že se mi ty jazyky pletou a v 60 roce jsem tu svazáckou legitimaci jim hodil v závodním výboru na stůl s výpovědí a přežil jsem to bez úrazu

korkoran

No vidis a pak nebili dostat pul roku srouby, protoze ve sroubarne hledali nove kadry... :)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

No vidis a pak nebili dostat pul roku srouby, protoze ve sroubarne hledali nove kadry... :)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

lance

Jasně, hlavně, že ty to máš zjištěné, že na HDéčkách od ČT chodí. Jak jsi to zjistil?
Já se přiznám, že jsem nic nijak netestoval, ale proč by si MediaBroadcast zaplácával kapacitu svého TP něčím, za co nikdo neplatí? Nebo, že by Skylink této firmě platil za přenos EMM? Pak si klidně nasypu popel na hlavu.
Naštěstí tu máme tebe, který nikdy blbosti neplácá a vše ví přesně.

joscer

Jak to zjistil on to nevím, ale já to mám zjištěný podle několika STA, kde běží přes měniče signál právě ČT HD z Astry a nikdo to na jiný programy nepřelaďuje, takže zápisy holt projít musí :-)

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

no a ještě

když šly 1 a2 volně,tak jsem to dával na čt D u cizích satu,ale pravda u mě doma to nebylo třeba.

korkoran

joscere

samozrejme to mam zjistene a pro jistotu pred napsanim meho prispevku dnes aktualne overene... urcite nevim vsechno ale na rozdil od tebe tady neplacam jenom tak nejake sve domněnky a dedukce - ty jsi sam nic netestoval, nic o tom nevis, jen spekulujes a tazateli tady napises naprostou kravinu ze na CT HD nechodi zapisy !!! Kdyz to nekdo uvede na pravozu miru, misto abys stahnul ocas anebo si aspon zjistil skutecny stav veci, jeste se hadas naprosto bez argumentu... takovemu jako ty ja tady nebudu dal nic dokazovat a popisovat. Zapisy chodi na vsech TP Skylinku tak jak tu psal drobecek 14:27.50 a vi to kazdy kdo se trochu vyzna a hlavne si to take kazdy moula ktery ma doma nejakou kartu umi overit ... tzn. vcetne me :) Ze to je pro tebe kvantova mechanika me neprekvapuje, ale priste treba misto choreho blouzneni o zaplnovani kapacity TP atd. ti doporucuju zavolat na tech. podporu do Skylinku... tam by meli sedet ti, kterym, pokud vim, bezmezne veris, ne? Tak to priste udelej driv nez tu zase placnes nejakou blbost a zmates tazatele... sbohem

lance
Registrace: 10/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra