![]() |
|
ORF DVB-T2Jaký je momentální stav vysílání ORF 1 a 2 v DVB-T2? Zakodované nebo to už jde volně?Ze satelitu už máme smůlu, HD mi chybí. |
Orion
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 337 |
![]() |
|
RE: ORF DVB-T2Já myslím, že nikdy nebylo v plánu to v pozemáku odkódovat![]() |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: ORF DVB-T2V plánu už to je.https://www.parabola.cz/zpravicky/23579/orf-nebude-zakodovane-ani-v-dvb-t2/ Nemám vhodně udělané antény, tak to zatím nemůžu vyzkoušet. |
Orion
![]() |
|
RE: ORF DVB-T2Jenomže to se právě týká jenom verzí v SD kvalitě. HD zůstane v kódu. Někdo to prostě zaplatit musí, televize už si na distribuci těžko vydělávají. |
toothpick
![]() |
|
ORF DVB-T2+Magyar tvJe to škoda,signál rakušáků Zlínsko DVB-T2 dobrý,volné nic.Překvapil mě dobrý signál Multiplexu 3 na Zlínsku Magyar TV,má někdo další info z Moravy?Jde o kanál 22. |
kamter
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
ORF na AstreBežali niekedy kanály ORF na Astre free? Ja teraz chytám len ORF2 Europe. |
dory99
Registrace: 6/2013 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
RE: ORF DVB-T2Free nikdy nebyly a karty jsou volně na prodej za vysoké ceny. Nejlepší způsob je vypátrat na fóru nějakého Rakušáka, který se zajímá o sat příjem, a vyměnit to s ním za Skylink. To skutečně lze. Rakušáci bydlící blízko hranic mají zájem o Česko. Osobně jsem dokonce jednoho odmítnul, protože už mě to nebavilo. |
toothpick
![]() |
|
ORF DVB-T2Na Astre ORF-ká nikdy nebežali Free, ale boli dlho dostupné cez emu, pokiaľ sa používal starší cryptoworks!:)VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
RE-kamterKde na Zlínsku je dosah signálu ORF?Pokud vím ORF program na 24k nebo 34k někde jede,ale za stabilní příjem se to nedá považovat.A Maďary už vůbec ne,možná při inverzích. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
orf hdtak dlouho jseš tu a ještě nemáš PM,honem zapnout a nechat si radit |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
orf hdmě to jede normálně na satelitu.všechny orf v hd. |
taipan1
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 149 |
![]() |
|
RE: ORF DVB-T2toothpick- budou vysílat SD v DVB-T2. Chápu to dobře?Tomu se mi nechce věřit. SD vysílají v DVB-T už dlouho volně. |
Orion
![]() |
|
![]() |