![]() |
|
Portugalska futbalová liga a Ruská na SlovaksportPortugalska futbalová liga - 1 zápas z každého kola Slovaksport 1 + zostrihy všetkých zápasov z každého kolaRuská futbalová liga - 1 zápas z každého kola Slovaksport 1 + všetky zápasy Bayernu Munchen /Liga majstrov, Bundesliga, Nemecký pohár/ zo záznamu + všetky zápasy Ajaxu Amsterdam zo záznamu |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Portugalska futbalová liga a Ruská na Slov...To bude asi poslední krec programu Slovak sport. A co budou davat dal? Cely tyden opakovačky. Nechce se mi verit, ze programy Slovak sportu vydrzi vzhledem k dluhum. Jedine, ze by tyto stanice koupil jiny vlastnik a ozivil to. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
Portugalska futbalová liga a Ruská na SlovaksportTak 2 zápasy živě za týden,tak to je hustý.Možná jestli nebudou dávat druhou anglickou ligu. |
janko
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: Portugalska futbalová liga a Ruská na Slov...Financuje ich podobne ako digisporty, Telekom. |
Paterliny
![]() |
|
RE: Portugalska futbalová liga a Ruská na Slov...Skoro jak Sportdigital.de![]() |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
RE: Portugalska futbalová liga a Ruská na Slov...mě už nezajímá nic jiného,než to, kdo koupí La Ligu a jestli ji budu mít v 02 TV![]() |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 331 |
![]() |
|
RE: Portugalska futbalová liga a Ruská na Slov...to same mi psali na facebooku 1zapas ruska a portugalska s kola a bayern a ajax zaznamy.....jeste ten tennis nejaky wta co tam vidim..pristi tyden WTA washingtonu od 7-8srpna..o te anglicke 2.3.4ligy mi uz neodpovedeli. |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 844 |
![]() |
|
dawistestoval jsem O2TVgo a dnešní fotbal na CTsport hotová katastrofa. Sekačka co 8-10 vteřin. Za toto platit 2kila ani náhodou. Net mám stabilní, testováno na více PC. V Čechách jde vše co nejdál od zákazníka.![]() |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
RE: Portugalska futbalová liga a Ruská na Slov...a to psali na facebooku:tuto sezonu odvysielame viac ako 150 zápasov zo švédskej hokejovej ligy. |
kolopik
![]() |
|
RE: Portugalska futbalová liga a Ruská na Slov...Paterliny-takže švédská hokejová liga i nadále na SS TV a nikoli na digisportech... |
dawis77
![]() |
|
pf09tak já mám štěstí,že i když bydlím na vesnici,tak jsem od ústředny tak cca 350m![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: Portugalska futbalová liga a Ruská na Slov...Sunday 2nd August, Lokomotiv Moscow vs. Dynamo Moscow - 12:30, SS1 |
kolopik
![]() |
|
RE: Portugalska futbalová liga a Ruská na Slov...ono slovaksport je skoro ako digisport 5... ten isty majiteľ... |
Paterliny
![]() |
|
RE: Portugalska futbalová liga a Ruská na Slov...Paterliny-to máš samozřejmě pravdu![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: Portugalska futbalová liga a Ruská na Slov...o anglickej druhej lige rokujú |
Paterliny
![]() |
|
RE: Portugalska futbalová liga a Ruská na Slov...Prečo nikto nekúpi tureckú ligu, na tú by som sa rád pozeral |
Paterliny
![]() |
|
RE: Portugalska futbalová liga a Ruská na Slov...Aj ja keby hrali proti kurdom....![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Portugalska futbalová liga a Ruská na Slov...doufám,že do 14 dnů La Liga bude vyřešena! |
dawis77
![]() |
|
RE: Portugalska futbalová liga a Ruská na Slov...Tvoje zdroje selhaly ?? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 258 |
![]() |
|
RE: Portugalska futbalová liga a Ruská na Slov...neselhaly,od začátku tvrdím,že La Liga bude na digisportech,jen to prostě chci už oficiálně![]() ![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: Portugalska futbalová liga a Ruská na Slov...Serii A a Ligue1 tvrdis asi tak 14 dni. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 961 |
![]() |
|
Capital One CupNeviete niekto má Slovak Sport práva na anglický ligový pohár Capital One Cup aj na najbližšiu sezónu? Ja som sa už tešil, že v lete skrachujú a oni furt nejak prežívajú, Telekom ich asi drží nad vodou, len nechápem načo? Zrejme sa im furt darí prať nejaké peniažky...i keď tie dlhy hovoria o inom.![]() |
dory99
Registrace: 6/2013 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
Bayern Munchen TVA Bayern Mníchov TV mala Nova Sport naposledy nie? Tí už nemajú nič ani tie záznamy ty vole![]() |
dory99
Registrace: 6/2013 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
RE: Portugalska futbalová liga a Ruská na Slov...zzz-aby ses....Tvrdil jsem to každopádně ještě před oficiální zprávou.. |
dawis77
![]() |
|
RE: Portugalska futbalová liga a Ruská na Slov...Mě je to fuk, nemám důvod se posrat. Řeším si sport jinak. Já jen, že jsi moc pravdy nenapsal. Snad kromě té série a a ligue1. Ale to se dalo čekat. Stejně tak, jakože zůstane la Liga na sport tv. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 961 |
![]() |
|
RE: Portugalska futbalová liga a Ruská na Slov...Pořad se tady řeši fotbal ,který musí dotovat daňový poplatnik a to nikomu nevadi...např. kapr liga 324 milionu .... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 434 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |