![]() |
|
Zapojenie dvoch tunerov cez motorKed uz budem vlastnit dvojtunerovy satak nastane dalsi problem, mam mono konvertor a motor SG2100 , ze budem potrebovat twin konvertor je jasne ale ako to urobim aby to slo cez motor ? z motora mi ide len jeden kabel ale ja chcem osadit oba tunery , da sa to neja rozdvojit ? |
fuckerman
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 225 |
![]() |
|
RE: Zapojenie dvoch tunerov cez motormusíš natáhnout 2x koaxial od lnb,aby si měl plnohodnotný dvoutuner...![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
RE: Zapojenie dvoch tunerov cez motorhmmm toho som sa obaval ze to tak bude, treba jeden kabel cez motor a druhy priamo do tunera , a ako sa to potom nastavuje v prijimaci ? |
fuckerman
![]() |
|
RE: Zapojenie dvoch tunerov cez motorZdar,vyhoda dvojtuneru muze byt napr.i v tom,ze jeden tuner bude obsluhovat trebas pevnou parabolu a druhy motor.K naproste nezavislosti tuneru a v motoricke montazi ,bych pouzil 2 kabely. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Zapojenie dvoch tunerov cez motorTo je fakt ""OPIČÁRNA"", pokud to je SAT-Linux, tak vše na 100% SOLO,2x motor a parabola, vyzkoušeno + dál i pro přístup. saty a je klid.![]() ![]() |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
tady sivyber co chcešhttp://www.liddll.de/thread.php?threadid=74 ![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Zapojenie dvoch tunerov cez motorfuckerman, ako si napisal, jednej kabel cez motor druhy priamo. Nastavis to klasicky pre prvy tuner tak ako pri jednotunerovych prijimacoch. Potiahnutiu druheho kabla sa asi nevyhnes, aj ked existuju riesenia typu Unicable, ale ako by Ti to spolupracovalo s motorom neviem, mozno ano, unicable, nejake relatka, nejake carovanie s nastavenim, mozno.. Potiahni druhy kabel, to mas najlepsie a nespekuluj. |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: Zapojenie dvoch tunerov cez motorTak jak píše Traky, nespekuluj, natáhni druhý kabel a zapoj dva motory.Používám roky dvoutuneráky, poslední co mám v popisu, zkušebně jsem jel pár dnů na dva motory. Zdá se mi komfortnější zapojit tak jak mám já co mám v popisu. Na jeden tuner před diseqc 1/10 na pozici 1 motor a dále přes parabolu Multibeam 85 další vybrané družice a na druhý tuner další diseqc 1/10 s nejpoužívanějšími družicemi. Výhoda, když přepínám programy mám je okamžitě, nečekám na motor a motor používám jen na pozicích ostatních družic, které si čas od času projedu. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE: Zapojenie dvoch tunerov cez motortak ako píše ojoj1 je to asi najrozumnejšie, inak ten dvojtuner veľmi nevyužiješ. Ak budeš totiž niečo nahrávať druhým tunerom a prvým si otočíš v tom čase parabolu, máš nahrávku v (nevhodné slovo)i ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
RE: Zapojenie dvoch tunerov cez motorja mam dvojtunerak zapnuty na 2 paraboly -1. gibertini 85 na multifeed 13e/19e/23.5e/28e - ktora ma prioritu, kedze sa tam travi vacsina "tv casu" 2. gibertini 125 na motore, ktoru si tocim ked treba :) Gibertini 125cm na polarmounte (30W - 50E) + IBU LNB, SuperJack 18" HARL 3618+, pozicioner Amiko GBOX V2000, Vu+ Solo2, Open BlackHole image.
|
seattle
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 500 |
![]() |
|
RE: Zapojenie dvoch tunerov cez motorMozte mi poradit ako mam nastvit druhy tuner ? jedna parabola twin konvertor , jeden kabel mam cez motor ten mam nastavney na usals a druhy mam napriamo napojeny do prijmaca , chcem napriklad na astre 23,5 sledovat jeden kanal a nezavisle od neho nahravat druhy , samozrejme z jednej druzice, prvy usals a druhy ? |
fuckerman
![]() |
|
RE: Zapojenie dvoch tunerov cez motorprijmac GigaBlue HD Quad Plus |
fuckerman
![]() |
|
![]() |