![]() |
|
Auto Moto Sport (Skylink)Zdravím všechny.Po návretu z dovolené jsem si všiml u tohoto kanálu,výpadky obrayu a poté i yvuku.Děje se to někdy i 3x do minuty. Všechno ostatní jede normálně. Děje se to i vám???... Humax 5100s & Irdeto smart card děkuju za reakce _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: Auto Moto Sport (Skylink)Zdravím, mne toto robilo pri Eurosportoch a občas na Sporte 1/2, keď som mal naposledy zakúpený balíček. Nebolo to pravidelné, ale raz za čas na pár minút/hodín to proste robilo...nechápal som tomu vôbec |
dory99
Registrace: 6/2013 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
@dory99jo,díky.![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
jo,joJedná se samozřejmě o kanál se správným názvem: Auto Motor Sport.U mně je to v pořádku - Cryptobox 650HD.Skylink uvádí chybný název. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 829 |
![]() |
|
RE: Auto Moto Sport (Skylink)sledoval som TV včera, priebežne aj dnes - OK"....![]() ![]() PULSE 4K MINI, Vu+ZERO 4k, STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k, LEDTVHYUNDAI...
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 062 Galerie: mat |
![]() |
|
@matano je to tak.Zajímavé je,že to dělalo jen u některých pořadů,které opakovaly.Je to dost zajímavé.Tedˇkom je vše OK! Ale skutečně předtím to dělalo u 3 či 4 pořadech.Jelo to,pak se zažal sekat zvuk,ticho seknutý obraz cca 2 vteřiny.Potom obraz zmizel na cca 4 vteřiny.Naskočilo vše a pak se to celé v náhodilém čase opakovalo.... Díky ale také za reakci!!_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
ALEXCZKdyž už kritizuješ jiného, že má nějaký název špatně, tak by sis alespoň měl zjistit, jak je to správně. Přesný název kanálu je Auto Motor und Sport. Teda ještě se uvádí slovo Channel.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Auto Moto Sport (Skylink)Nevím, jestli to souvisí, ale mě začalo dělat to, že přepnu na AMS a po několika vteřinách se to sekne a píše "Zakódováno..." a pak již je tato hláška u všech programů. Musím dát reset CI v menu sat.přístroje a pak to zase funguje. To se mi děje u Technisatu HD8-SX s ready modulem Technisat Technicrypt Irdeto CI+. U Technisat Technistar S1 se stařičkým modulem Smit CRW je vše v pořádku.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Auto Moto Sport (Skylink)Robi to aj mne na programe Classica (program z rovnakeho transponderu od rovnakeho poskytovatela) na Technisat Digicorder ISIO S s modulom Technicrypt a aj na Technistar SIR. Viac vo vlakne Unitel Classica HD. |
IVOzNR
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 277 |
![]() |
|
Joscermáš pravdu, nechtěl jsem nikoho kritizovat,jenom jsem chtěl zdůraznit ten podstatný rozdíl mezi slovem moto a motor. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 829 |
![]() |
|
už mi to opětzačalo vypadávat![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
![]() |