![]() |
|
tv se sama zapínaZdravím,předem píšu že v příjmaci není nastaveno žadné autom.zapínaní ani vypínaní tv... ale tv se sama zapne v určity stejny čas nejdrive to bylo jen večet 21 hod cca ted se zapína 2 x denně pokazde jiny program večer je to STV2 odpoledne kolem 18 hod. CT2 přímač Humax cca 3 roky stary typ nevím. tv CRT Orava 55 cm co jsem na to koukal nic tam nevidim v nastavení co by jste zkusili |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
odpoj scartod tv,jestli to nespíná sat.přístroj,tv může být ok,pak napiš![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
můžeš zkusittovárko sat a znovu naladit,jestli v tom někdo nevrtal,nebo nenaprogramoval nahrávání,nebo nevím co,tím to nastavíš z5,neznám typ přijímače,ta jen spekuluji![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: tv se sama zapínaJá bych zkusil vyměnit televizi. Ta CRT Orava je sice u nás stále hitem, ale už se objevují pomalu první inzeráty, kde jí někdo nabízí za odvoz. Ale taky samozřejmě se stále prodává za relativně vysoké částky přesahující 500 Kč. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
mě to dělalpřed 1,5 rokem SharpLE632/sat 3x během 2 let vždy v noci kolem 2-3 hodiny začal řvát,k po...ní a pak najednou nic.dal jsem potom někdy přepěťovou ochranu a už to nedělá(netvrdím ,že to ochraňuje,ale je pokoj).Měl jsem v síti kvůli tarifu el kotle až nahodile 254 V,možná to bylo ono.Mám teď všude Ledky a tak už to nehlídám.Jsem na konci světa a rozvodné sítě,proto to čez nakrmil ke mě tolik |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: tv se sama zapínaCo zkusit TV vypínat vypínačem na přístroji? Tato stará dobrá televize ho snad ještě má, ne? |
jirkabe
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
jj přesnětak,ale jak ten vypínač vydrží dlouho?U noční lampičky mi vydržel asi rok. |
korkoran
![]() |
|
RE: tv se sama zapínaNic není 100% spolehlivé. Problémy byly i ve starověku.https://www.youtube.com/watch?v=3Kf_RYVt2XQ |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: tv se sama zapínaU mojí televize staré přes 21 let tento vypínač stále funguje, stejně jako samotná televize, která ještě neviděla opraváře. |
jirkabe
![]() |
|
RE: tv se sama zapínaMomentálně vyprodáno, zeptejte se příští týden, určitě přivezou.http://www.levneelektro.cz/p13607-televizory-orava-tvp-553-s#zl1 |
jirkabe
![]() |
|
RE: tv se sama zapínaja bych chtel neco podobne. kdysi jsme koupili novou crt tv thomson a ta se zapina sama ihned s dvbt prijmacem coz je super, nepotrebujete pak ani ovladac od tv. na kolika ale tv jsem uz zkousel totez, a zadna nezapina. scart kabelem to nebude, funguje to s jakymkoliv.a dokonce mne pak prekvapilo ze ani pak nastupnicke lcd tv to neumi a dokonce ani uplne nova koupena lcd. proto jsem se rozhodl koupit tv rovnou se sat tunerem. nemate nekdo nahodou nahodou o lcd tv a jaka znacka to umi, automaticky spustit s pripojenym napr. sat tunerem. ze by zas thomson? |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: tv se sama zapínaOdpověď na otázku neznám, ale Thomson už řadu let neni značka, jen nálepka čínské firmy TCL. |
jirkabe
![]() |
|
sioga__bs existujeale Tomson to nebyl co jsem asi před rokem potkal (a nezapamatoval)toot pick: jeden můj sharp ani kolébkový vypinač nemá,taky se po6 hodinách podělal spínací panel na tv a 1,5 měsíce byl v záruce přes vánoce akorát čahonk je nezničitelný ![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
sioga_bsMůj Philips se přes HDMI zapíná, jen když zapnu TV vypínačem a satelit již běží. Funguje samozřejmě jen do příštího vypnutí TV vypínačem. Než jsem to pochopil, trochu jsem se navztekal, proč to minulý týden šlo a teď zase ne![]() DUO 4K SE, S90C
|
snek
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
Sony 12 letstará,nabíhá s SD satelitem(zapnutým)vždy když je připojený skartem,a ten má přednost před Hdmi z amíka i před kabelem dom.rozvodu tv |
korkoran
![]() |
|
![]() |