![]() |
|
Závada monobloku Di-WAYMám dotaz dnes jsem na svém monobloku TWIN DI-WAY zpozoroval tuto divnou závadu monoblok bez problému chodil pak najednou box ukazoval no signál přitom některé programy na 28.5 šly /CT24 CT1../Nova,Nova Cinema/ bez signáluPřipojil jsme měřící přístroj a zjistil že na monobloku přestala jít H polarizace a to na obou výstupech! K žádnému zkratu nemohlo dojít! Je to možné? že by takto odešel? |
pcword
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
RE: Závada monobloku Di-WAYV každém LNB jsou samostatné zesilovače pro každou polarizaci, tedy klidně možné to je. Občas se to stává...H polarizace na druhém hrdle ti chodí?On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Závada monobloku Di-WAYprávě že ani na jednom to je ta věc! žádná bouřka žádný skrad na jednom výstupu připojena LED TV a na druhém VU+zeroVše chodilo bez problému 2 měsíce od namontování ráno bez problému až teď večer |
pcword
![]() |
|
RE: Závada monobloku Di-WAYJá se neptám na druhý MF vystup, ale na druhé hrdlo monobloku, tedy H polarizace u druhé přijímané družice.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Závada monobloku Di-WAYto jsem bohužel nezkoušel.......musím doma otestovat na své sestavě tohle se stalo u souseda. Oni koukají jen na 28.2 -19.2 jsem ladil jen eurosport DE |
pcword
![]() |
|
![]() |