Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Německý Sport 1

Zdravím lidi. Tento topic není ani tak o radách, jako spíše o tom, že se s Vámi chci podělit o super program na DSF (čili Sport 1 de). V sobotu tam budou běžet skoro celý den super fotbaly (Barca, PSG, Chelsea, Manchester United, Sevilla atd.), navíc vysílají i tenisy ATP + šipky, které například teď vysílají Nova Sport. Zkrátka DSF má neskutečně super nabídku. A to je navíc tento kanál k volně naladění. Takže neváhejte, a kdo chce sledovat fotbaly, naladťe ;-)

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Německý Sport 1

jinak pardon, ty tenisy budou nejspíše běžet na placeném, ale fotbaly a šipky pojedou normal na DSF.

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123

parabola cz, je o satelitnom prijme a nie o fotbale.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

to snad neeeee, dalsi moralista na obzoru .....

kaos
Registrace: 2/2009

sorry

zabudol, že to má iba názov.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Díky kaos. Já se bojím sem už něco psát, protože tady je tolik nepříjemných lidí, že to až není možné.

Lolem123

NASA TV HD

no je to pěkné, ale trochu brzo. Dneska bych doporučil od 22:00 stanici NASA TV HD. Bude tam start ruské rakety s lidskou posádkou. Ten start samotný bude až kolem 23:00.
https://www.youtube.com/watch?v=wyMOYHiatos

toothpick
Registrace: 11/2014

Nevím proč o tom píšeš,tento web je o satelitním příjmu,jak píše oneee a ne o raketách :laughing: :laughing: :laughing:

jjery
Registrace: 12/2012

Pokud chce tenhle web přežít rok 2025, tak se dříve nebo později těm internetovým streamům nevyhne. Mladí lidé už klasickou televizi nesledují skoro vůbec.

toothpick
Registrace: 11/2014

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra