Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

VU+ Solo SE V2 - prepinanie HD programov

Rozmyslam o kupe STB VU+ Solo SE V2, v recenziach sa vsak uvadza, ze rychlost prepinania HD kanalov je 3 sekundy, co sa mi zda dost. Vie mi niekto, kto ma VU+ Solo Se, alebo Se V2 napisat, aka je realne rychlost prepinania ci uz s CI modulom, alebo len s UNI citackou? Vdaka.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: VU+ Solo SE V2 - prepinanie HD programov

3 sec je mysleno u SCPC kanalu z ruznych frekvenci. Vzdy je potreba u toho trochu myslet, zda kanaly jsou kodovane, z ruznych frekvenci, je pouzit navic CI modul nebo to jede pres softcam a jaky atd atd. Ale tento prijimac je na tom opravdu velmi dobre, do 1 sec ze stejneho tp fta atd.

koudelka
Registrace: 4/2009

rýchlosť prepínania je, 1 sekunda.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Na mojom VU Solo SE je prepinanie max. do 2sec. Kartu mám v čítačke.
Po local sieti mám zo servera vyzdielanú ďalšiu kartu a tam je to tiež v poho. Dokonca mám pocit že je to rýchlejšie ako z lokálnej čítačky. Tiež uvažujem o kúpe VU Solo se V2. Myslím že je to dobrá voľba.

stanowat
Registrace: 9/2004

vůčka jsou

super stroje,až na to přepínání a vyblitej obraz,něco za něco R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

VU+ Solo SE V2 -pluginy

Nenašiel som vhodnejšie miesto, tak sa spýtam tu. Vie niekto poradiť link kde sa dá stiahnuť VTi Image 8.2.2 pre tento prijímač?

edob
Registrace: 9/2009

Najlepšie na fore tohto image http://www.vuplus-support.org/wbb3/index.php?page=DatabaseItem&id=874

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Taky jsem o něm přemýšlel nakonec vyhrál Xtrend ET8000 a jsem nadšenej . Taky Vu asi nemá display což u mě byla priorita , jsem zvyklej na hodiny v obýváku na sat přijímači :)

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

cccam 2.3.0 pre Vu+SOLO SE V2

nevie niekto priamy link na stiahnutie? S prijímačom zatiaľ nie som pripojený k internetu, tak by som to potreboval stiahnuť zvlášť. Poradí niekto (karta Skylink Irdeto ICE)?

edob
Registrace: 9/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra