![]() |
|
Přidání satelitu do MascomAhojte, jsem trochu lama a mám takový problém. Léta jsem u Digi a nastal problém s kartou (samozřejmě že každý měsíc platím) a tím nastala defkto neřešitelná situace. Karta píše že je neplatná, a operátor od digi, mi řekl že je nejspíše chyba v přístroji Humax a že mi nabízí nový když se upíšu, ale jelikož mi v jejich programové nabídce schází program sport2 (jsem fanda F1) a momentálně mi nejsou schopni zaručit jestli v nabídce bude, prý možná od září 2015 tak se upisovat nechcu a televize mi nejde. Mám ještě přístroj který jsme měli v patře od skylinku Mascom, ale když do něj vrazím kartu ( samozřejmě jsem přepojil zezadu kabely) a snažím se najít satelit intelsa1002 a thor 6 na čem je digi tak tyto satelity nevidím jsou tam všechny od 005,0 do 379,2. Jde do toho přístroje nějak manuálně zadat tyto satelity prostě bude fungovat místo přístroje od digi a jestli jo tak jak ho nastavit? Popřípadě jaké máte zkušenost s Freesat od UPC, nabídka dobrá, ale už nikde přímo na sklo nenapíšou že za 300 to máš jen první rok a potom je cena daleko vyšší? Díky moc Vlastik. |
vlastnemec
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Přidání satelitu do MascomKarta od Digi ti v Mascomu nepojede. |
marecek29
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
Pridani satelituNový satelit sa dá pridať do každého prijímača.DIGI TV je párovaná(prijímač+karta). |
garbanka
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 780 |
![]() |
|
RE: Přidání satelitu do MascomJak píšou výš karta nepojede ale pokud chceš Freesat tak ta by jet měla satelit tam přidat určitě jde několik let jsem mascom používal,mám takový dojem že je tam jen 32 sateltů(v paměti)tak jeden vymaž a dej tam místo toho třeba ten Thor(intelsat)![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 675 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Přidání satelitu do MascomPlatím se svým přijímačem za medium + pořád stejně. 295 Kč už druhým rokem.Nic mi nezdražili. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 126 |
![]() |
|
vlastnemecKarta od Digi ti v tom samozřejmě nepojede ale co je to za přesný typ Mascoma? Jinak doporučuji úprk od Digi a znovuobnovení Skylinku ale samozřejmě už s novým přijímačem poněvadž předpokládám že to budeš mít nějakou starou SD šunku.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
jjeryNo právě že se svým přijímačem na stránkách mají cca 200,-Kč a pokud máš přijímač od nich tak 300,- ale je to na první rok - to už nikde pořádně nenapíšou tak proto se svým přijímačem platíš 300,- a bez bys potom platil cca 450,-, což se mi zdá celkem dost, někde jsem četl že stačí potom pohrozit výpovědí a nechaj Ti cenu původní, ale když ne tak už se mi zdá celkem hodně platit 5400/rok, co stojí takový přijímač? |
vlastnemec
![]() |
|
BIDLOJe to Mascom MC1100CR, ještě zkusím tedy odebrat satelit a přidat, u Freesatu mě už na začátku štve že ceny jsou uvedené jen za první rok a nikde k tomu není poznámka, takže se to dozvíš až za rok a Skylinku mě sere že defakto prodali něco s nějakými podmínkami a potom je jednostranně porušili a nic se jim nestalo. |
vlastnemec
![]() |
|
RE: Přidání satelitu do MascomTen Mascom je SD šunka.Dělaly se i verze MK-II ale ty byly na vložení CI modulu.Ale tobě na Freesat by tvůj měl stačit než dodají všechny HD programy do nabídky.Ale nikdo neví kdy. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
vlastnemecMC1100CR, takže jak říkám, stará šunka na vyhození. Ve tvém případě je to ale těžké, upisovat Digi se nechceš, Freesatu kvůli tomu jejich klasickému handl trhu taky ne, u Skylinku máš zase problém s novými podmínkami. V takovém případě je nejlepší si nepořizovat vůbec nic a čučet raději z okna. Mimochodem tu současnou trapnou Formuli Mercedes můžeš sledovat i bez jakéhokoli ze všech tří zmíněných operátorů.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Přidání satelitu do Mascomvlastnemec@ Co to je za blábol "prodali něco s nějakými podmínkami a potom je jednostranně porušili a nic se jim nestalo"??? Obchodní podmínky mění každej operátor bez výjimky a samozřejmě jednostranně. A ty jako zákazník máš volbu je buď přijmout, anebo můžeš bez sankcí odstoupit od smlouvy.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
![]() |