![]() |
|
RTVS karta IRDETO ide v Uni citackach? Volnatelka?zdravimskusal niekto RTVS kartu ci ide v UNI citackach (ktore vacsinou neberu M7 karty IRDETO) ja som mal moznost vyskusat len v Irdeto module (isla) a v Diablo (nesla, aj ked ICE karty berie, takze ani ICE to nie je) mam aj CW modul ale to je asi zbytocne chcem totiz kupit HD satelit rodicom, a bol by som rad keby v pripade nudze (neplatenia servisneho) im islo aspon STV skusal niekto inak uz karty VolnaTelka ci Plustelka? ide tiez v UNI citackach? Vdaka |
batman
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 328 |
![]() |
|
batmanPlustelka a RTVS karta v "uni"fungujú. |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
RTVS karta IRDETOUni čítačku má napr.AB CRYPTOBOX 600 HD a karta RTVS mi ide.Modul PLUSTELKA mi ide v TV SAMSUNG so satelitom. |
garbanka
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 780 |
![]() |
|
garbankaZdravim.A v to module plustelky ide aj karta skylink? |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: RTVS karta IRDETO ide v Uni citackach? Vol...Ide cez CCcam 2.30 a Doscam V.025![]() |
jednokto
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
plustelka modulmal som tu aj druhu temu ohladom plustelka modulu, ale akosi admin si myslel ze je to to iste ako rtvs a plustelka kartas plustelkou modulom (strong) a Samsung starsim 3d tv mi 11.7. skoro cely den nenabehli zapisy volnej telky, myslite ze to bolo strong modulom? pouzivam ho na dvbt v novsom samsung tv a tam slape super @garbanka - pouzivas plustelka modul na sat prijem volnej telky? ci na dvbt? |
batman
![]() |
|
@atr2009vdaka za info ze idu, takze su typovo nieco ako starsie skylink irdeto ak to dobre chapem a kde pisu ze tieto idu pojdu aj rtvs aj plustelkabtw: aky je rozdiel v irdeto M7 a Skylink? aky feature sposobuje ze v uni nejdu? vdaka |
batman
![]() |
|
![]() |