Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

O2 SPORT, HBO,Sport 2

Tak jsem psal na Digi Tv s dotazem na rozšíření programové nabídky a k O2 Sport se mi vyjádřili,že 02 Sport v Digi nebude, což fakt nechápu když dodávají O2 své sportovní Digi Sporty ,HBO se do nabídky také nevrátí a k zařazení kanálu Sport 2 se mi nevyjádřili tak snad zařadí aspoň ten.Navíc nechápu proč kanál 19 a myslím, že 69 jsou neobsazené 74 stanic dobrý ,ale ty 2 fyzicky neexistují

carlos87
Registrace: 2/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: O2 SPORT, HBO,Sport 2

O2 má Digisporty od Slovak Telecom nie DIGI CZ.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1

O2 sport v Digi ani jinde nebude, protože si ho nechá O2TV exluzivně pro sebe. To je celkem logickej krok.

gliderman
Registrace: 6/2008

Přesně tak.Mají to i ve svém logu-exkluzivně v O2 TV.Takže kdo se o2 tv nedostane,má smůlu.Na Slovensku to mají vyřešené.Kdo se nedostane k iptv Magio,má možnost satelitního příjmu.Pokud chce sledovat nejlepší sport.

garrrry
Registrace: 3/2009

Firma O2 = amatérismus nejhoršího stupně.
Například: Proč se při online hledání každému vnucuje služba O2TV GO a ta domácí služba O2 TZV jako kdyby neexistovala?

toothpick
Registrace: 11/2014

když o2 nedá svoje o2 programy, tak proč digi dává svoje digi programy? Měli by si svoje digi nechat jako exkluzivitu ;)

Qquiderr
Registrace: 5/2014

Qquiderr

Ako som už písal vyššie Digi CZ ich O2 nedáva Digisporty patria Slovak Telecomu aj Digi cz sa musela len s nimi dohodnúť.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1

O2TV je možná skvělá pro ty,kteří mají možnost příjmu v HD(nad 6Mb/s),zřejmě jich není moc a ti ostatní platí za mazanice.
Každý si může vybrat,já nyní jednoznačně preferuji canal sport HD i když není v češtině. :)))

baksik
Registrace: 5/2010

lepší polské kanály než ten českoslovénsky odpad a parodie na HD

pussycat
Registrace: 8/2009

O2 sport

re CARLOS 87-na můj naprosto stejný dotaz odpověděli to samé, jen stím rozdílem, že o zařazení Sport2 jednají. Tak je musíme bombardovat dále, navíc nevím zda máte také problém s kvalitou DIGISPORT2, ten vždy funguje 2-3 dni normálně a poté několik dní jakoby řádkovaně, už to trvá snad přes rok a nejsou schopni s tím něco udělat...navíc doufám, že co nejdříve přidají všechny sportovní programy v HD kvalitě

FI711010
Registrace: 6/2008

Sport 2

Já jim o sport 2 píšu už přes půl roku,tak jestli je to tak ,že o zařazení tohoto kanálu jednají tak je to alespoň změna, mně pořád odpovídali,že o zařazení neuvazuji a nebo teď naposledy mi neodpověděli vůbec, ale souhlasím s tím, že čím víc lidí jim bude psát tím líp

carlos87

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra