![]() |
|
Zvuk Dolby Digital / AC3 na M4 SPORT HD - freeSATStanica M4 SPORT HD na freeSAT-e vysiela zvukový formát AC3, Dolby Digital. Vlastním LCD TV zn. Samsung LE26S8, ktorý už mi slúži nejaký ten rok a pri sledovaní tejto stanice, mi audio stopa nefunguje. V menu TV sa nedá nastaviť tento formát. Nastaviť sa dá len funkcia TruSurround XT (SRS TS XT), ktorá rieši problém prehrávania viackanálového 5.1 obsahu prostredníctvom dvoch reproduktorov. Technológia TruSurround poskytuje presvedčivý virtuálny zážitok z priestorového zvuku prostredníctvom ľubovoľného systému prehrávania cez 2 reproduktory vrátane vnútorných reproduktorov televízora. Technológia je úplne kompatibilná so všetkými viackanálovými formátmi. Citoval som z manuálu k TV. Audio formát AC3 mi nefunguje ani po zapnutí funkcie SRS TS XT. Môže mne - laikovi, niekto z vás odborníkov poradiť ako dosiahnuť, aby som si mohol vychutnať túto športovú stanicu aj so zvukom? Ďakujem.![]() DIGI Slovakia SAT - KAON NA 1170 + bezkartový CA modul Nagra, Antik SAT (IPTV) - Nano 4S, Touch TV, Lepší.TV CZ, Pecka.TV CZ, Sweet.TV HU
|
Biatec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 225 |
![]() |
|
RE: Zvuk Dolby Digital / AC3 na M4 SPORT HD -...Nevim nevim ted jsem se dival a M4 ma zvuk v Mpeg takze asik tak... |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: Zvuk Dolby Digital / AC3 na M4 SPORT HD -...M4 Sport HD vysiela v DD,ale cez M7 na 9°E...VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 718 |
![]() |
|
kostik123Čo je M7? Ale je už aj vo freesate.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
petersk M7 je totoM7 Group SA bola založená v októbri 2009 v veľkovojvodstvo Luxemburského a správy Európskej poskytovateľ satelitných služieb pre spotrebiteľov a podniky customers.M7 Group prevádzkuje nasledujúce značky: CanalDigitaal a Online.nl v theNetherlands, TV Vlaanderen v Flámsku a telies v francúzsky hovoriacej Belgicku, Austrias v Rakúsku a Maďarsku (prostredníctvom svojej dcérskej spoločnosti, M70 Group Kft.) a CSLink a Skylink pre český a slovenský trh. Všetky značky ponúkajú na mieru vyrobený balíčky pre klientov prispôsobených miestnej kultúry a jazyka v týchto krajinách. Luxembursko je výber miesta pre poskytovateľov SatelliteServices kvôli svojej strategickej geografickej polohe. Dnes, M7 Group SA má viac ako 3 milióny divákov, ktorí používajú malé satelitné antény prijímať stovky Digital národných a medzinárodných televíznych a rozhlasových kanálov. Od roku 2011, M7Group SA tiež poskytuje internetové a VoIP služby svojim zákazníkom v TheNetherlands a Flámsku.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 718 |
![]() |
|
RE: Zvuk Dolby Digital / AC3 na M4 SPORT HD -...Tebe to ukazuje M7?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Zvuk Dolby Digital / AC3 na M4 SPORT HD -...Je to pravda, čo píšeš, ale M4 nemá nič spoločného s M7, je to maďarská verejnoprávna televízia. Že nlje to v ponuke Austriasat je druhá vec.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Zvuk Dolby Digital / AC3 na M4 SPORT HD -...Že je to v ponuke. Prepáč. Ináč na uzemi Madarska zo zakona musia sirit vsetky pro providery verejnopravne televizie. Len aby si bol v obraze. A dokonca ich musia mat na prvych miestach ich zoznamu.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Zvuk Dolby Digital / AC3 na M4 SPORT HD -...Bude to chcet karticku ..... lebo na co maju prava len pre hu bude v kode![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Zvuk Dolby Digital / AC3 na M4 SPORT HD -...Taky mi nejde zvuk na M4HD, na M4SD jde zvuk v pohodě. Přitom to ukazuje na M4HD zvuk Dolby Digital, ale zvuk nejde. Myslel jsem, že nemám něco zaplého, ale ne na M1HD a M2HD kde je zvuk také v Dolby Digital jde zvuk v pohodě zrovna tak jako na DunaHD. |
rybář
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 200 |
![]() |
|
rybářPresne ten istý problém mám i ja. Na M1 HD, M2 HD, DUNA HD mi zvuk Dolby Digital ide bez problémov. Na M4 SPORT HD však zvuk v tomto formáte nefunguje. M4 SPORT SD ide bez problémov. Ale teraz už aspoň viem, že chyba nie je v mojom LCD TV.DIGI Slovakia SAT - KAON NA 1170 + bezkartový CA modul Nagra, Antik SAT (IPTV) - Nano 4S, Touch TV, Lepší.TV CZ, Pecka.TV CZ, Sweet.TV HU
|
Biatec
![]() |
|
RE: Zvuk Dolby Digital / AC3 na M4 SPORT HD -...musi byt nieco u vas, lebo na VU+ mi to ide v pohode....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquerePoužívam TechniSat TechniStar SIR. Nechápem prečo na niektorých staniciach zvuk Dolby Digital mi funguje a jedine na M4 HD mám obraz bez zvuku. Nuž, v najhoršom budem sledovať SD verziu.![]() DIGI Slovakia SAT - KAON NA 1170 + bezkartový CA modul Nagra, Antik SAT (IPTV) - Nano 4S, Touch TV, Lepší.TV CZ, Pecka.TV CZ, Sweet.TV HU
|
Biatec
![]() |
|
RE: Zvuk Dolby Digital / AC3 na M4 SPORT HD -...Skusal si to vymazat a znova naskenovat, bude nejaka blbost ....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Zvuk Dolby Digital / AC3 na M4 SPORT HD -...Mě nejde zvuk na M4HD také na TechniSat TechniStar SIR. Zkoušel jsem vymazat, znovu naskenovat a nic. Dal jsem si ukázat stav audio a přenosová rychlost skáče od 0 až do nesmyslů a vzorkovací kmitočet není taky stálý, u ostatních programů je u audio jak přenosová rychlost tak vzorkovací kmitočet ustálený, tak nevim. |
rybář
![]() |
|
RE: Zvuk Dolby Digital / AC3 na M4 SPORT HD -...Ked tam bola este Duna world tam ti isiel zvuk? NA tej istej pozicii?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Zvuk Dolby Digital / AC3 na M4 SPORT HD -...Problem je v to cerepu od technisatu, m4 hd totiz nevysila ac3 ve freesatu, ale jenom mpeg ale s 384 kbit/s a to je pro technistar nezkousnutelne. Proste na uplinku je to blbe nastavene, meli tam dat ac3, tak jako je to na distribucni trase. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
RE: Zvuk Dolby Digital / AC3 na M4 SPORT HD -...koudelka:dík za info, takže pokud to nezmění, jsem bez zvuku |
rybář
![]() |
|
![]() |