![]() |
|
Programy ERT na Toroidal 55Přijimá někdo Eutelsat 3B na 3,1E? Má smysl využít Toroidal 55, či obyč. 60 cm parabola? Zejména mi jde o frekvenci 12734 VDěkuji Dreambox 500s | Toroidal 55 | 23,5°E - 19,2°E - 13°E - 4,8°E - 1°W | TaT 3.47
|
clyde
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 153 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
Programy ERT na 3,1°ETreba parabolu od 85 cm. Free idú dva grécke programy.Ja mám motor. |
garbanka
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 780 |
![]() |
|
teraz somv greece strymonikos bay, takze sat. na svk neviem overit. avsak ak dobre pamatam tak z tej frekvencie ti bude slapat Vouli a ERT3. v EMU ti poslape z orbit. pozicie 3E grecka digea /8 tv kanalov/ crypt biss. parabolu pouzivam 105cm pre istotu.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Programy ERT na Toroidal 55Oba Digea kmitocty (12702 H a 12720 H)ako aj ERT (12734 V) idu v pohode na 60cm antenku.To, ze vysielaju v DVB-S2, ale s QPSK a FEC 3/5 im velmi pomaha a tak je signal stabilny na tej 60cm i za blbeho pocasia. Cize na tej 55cm to pojde hravo tiez. Osobne som si oblubil sledovat Star a Makedonia TV. Povodny zvuk a celkom slusny program. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 195 |
![]() |
|
zrejmemas pravdu pravdu sato. len neviem ci tvoje info je cisto teoreticka zalezitost ohladne EIRP, alebo aj v praxi pouzivas tak malu parabolu 60cm?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
A koho to zaujíma že ty si tam...Tebemusí z toho slnka a zavretých bánk v Grécku, Bohušu, už dobre drbkat na karbit, keď aj počas dovolenky ešte surfuješ po fórach a rozdávaš "rozum"![]() Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 481 |
![]() |
|
na tomtofore je pre grecke programy na nasom uzemi /stredne cechy/ doporucovana parabola 80cm z orbit. pozicie 3E. inak grecka sat. digea tv /mega, star, skai, mtv, alpha, etv, ant1, art/ tu vysiela terestrialne.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
grecke strechyodfotil som terazhttps://www.parabola.cz/album/foto-594/ https://www.parabola.cz/album/foto-595/ ![]() ![]() Popis fotografií: [1] Strymonikos bay. [2] Grecke strechy na strymonikos bay. Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
nepal india strechyodfotil som teraz:http://www.sanchotour.sk/fotogaleria-zo-zajazdu-nepal-a-india-v-pohode-2015/ práve sme sa vrátili popis foto: pod každým obrázkom Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
![]() |
|
co majutie fotky spolocne s greckymi tv stanicami? fotky su super, avsak su vhodne na ine cestovatelske servery...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
nic.......ako tvoje " strechy ",len som sa pochvalil ako ty![]() Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
![]() |
|
grecke strechys dvb-t antenami a parabolami snad maju nieco spolocne s prijmom gr. tv stanic v grecku a dost dobre ukazuju, ake paraboly pouzivaju greci na svojom uzemi pre prijem sat. tv a dvb-t...na nasom uzemi pouzivam na prijem gr. sat. tv 105cm parabolu. najmensiu mam e-85 maximum na ine sat.tv stanice...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
nechaj to taktie fotky nemajú nič spoločne s tým, na čo sa pýtal nick clyde v prvom príspevku. Chcel si hodiť nejaké foto, tak si ho hodil...![]() Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
![]() |
|
poukazoval somnato, ze 60cm paraboly nepouzivaju sami greci v grecku...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
Ako jedinásprávna a hlavne konkrétná odpoveď na otázku od nicku clyde, bola odpoveď od nicku sato.Bodka.Všetky ostatné bolo len krovie okolo....Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
![]() |
|
jasnev grecku pouzivaju paraboly 80cm. na svk a cz 60cm parabolu doporucovat nebudem...mozno odbornici, teoretici ju doporucia.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
Programy ERT na Toroidal 55 v Česku !!!!!!Nick clyde je v česku nie v grécku.Ešte raz si prečitaj, a pomaly, jeho dotaz...ak si dočítal skús ešte raz.............to ako keby sa Ťa niekto opýtal, koľko je hodin a ty odpovieš, že dnes je štvrtok...načo si v reakcii 16.07.2015, o 07:47.14 hod. zatiahol do toho "strechy grécka" a poukazoval na grécko, to vieš iba ty sám...on sa jasne pýtal na niečo iné a hlavne, niekde inde...Odpoveď je aj za mňa: mam oba kmitocty (12702 H a 12720 H)ako aj ERT (12734 V)a idu v pohode na 60cm antenu. Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
![]() |
|
teraz mamesiestu...a preto zrejme je eirp greckych programov napr. z 3E vyssie pre uzemie cz a svk vyssie ako pre uzemie samotneho grecka? takze na svk a cz pouzit 60cm paraboly a v samotnom grecku pouzivaju 80cm paraboly? odborne zaujimave...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Programy ERT na Toroidal 55Dobehni sa pozrieť ako to chytám na 60 cm parabolu na Slovensku, odborníku.Ja píšem o tom čo chytám fyzicky a nepíšem teórie z Grécka...teraz na to pozeram, dobré počasie 33 stupnov celzia 7,35 dB-47 percent...samozrejme rezerva je slabá pri zhoršenom počasí.Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
![]() |
|
daj foto...napriek tomu doporucujem vsak na 3E - 80cm parabolu, podobne ako na tomto webe v prehladoch...kde mam dobehnut? dojdem ak mozem a budem na svk.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Programy ERT na Toroidal 55Nitra , rád Ťa uvidím..![]() ![]() ![]() Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
![]() |
|
RE: Programy ERT na Toroidal 55Ešte doplnim , že doporučovať môžeš čo chceš aj 80 cm parabolu, v tom ti nik nebráni, ale opakujem si ješitný a povrchný...nečítaš a neodpovedáš konkrétne a k veci..vždy odpovedaš a nie len v tomto príspevku na niečo iné alebo zaobalene. Čo sa pýtal Clyde ?:Či má smysl využít Toroidal 55, či obyč. 60 cm parabola? Zejména mi jde o frekvenci 12734 V....odpoveď za mňa, má zmysel použiť 60 cm parabolu a nepísal som to len JA !!!Ćo ty doporučuješ, to nikoho a hlavne jeho nezaujíma.Otázka z jeho strany bola JASNÁ !!! Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
![]() |
|
za chvilu idemna beach, avsak internet v mobile mam...tvoja posledna veta je zvlastna omylom.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Programy ERT na Toroidal 55No bež sa schladiť, pozor na úpal lebo neviem, neviem....dovolenkuj, relaxuj, venuj sa rodine a daj si odpočinok od virtualneho sveta.![]() Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
![]() |
|
To: bohus31Ja to chytam na 60 cm a este mi to ani raz nevypadlo a to pocasie v diere kde som je dost mrchave a navyse som mimo hlavnej zony, cize iba 48 dB. Mam to nastavene tak, aby slo 4.9E a 3.1E, kedze na kazdej pozicii je nieco pre mna.Cize ziadna teoria, ale prax. Sice DXer ako ja by o takej prdajske, akou je 60 cm antena mal radsej pomlcat, ale bud to. ![]() Avsak kazda antenna, nehladiac na jej velkost prinasa skutocnemu sat fandovi nejake uspokojenie! Preco to mam ako to mam? Dalsou stanicou, ktoru zvycajne sledujem je totiz Journal TV z Moldavska. Vecer slusna ponuka nielen filmov z americkej produkcie a pekne po rusky. Avsak to je uz ina vec... Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 195 |
![]() |
|
pisemz beach, omluv pripadne chyby sato...nemam dovod ti neverit. chapem, avsak taku malu parabolu nevlastnim, takze mam skusenost len z vacsimi parabolami...jednoducho, chodim do grecka casto a 60cm paraboly som tu montovane nevidel. nevylucujem ze to na svk a cz slape v poho na tak malu parabolu 60cm...vecer sa prejdeme po okoli strymonikos bay a este nieco pofotim.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |