Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

volba přijímače

zdravím chlapi ,rozhoduji se pro koupi jednoho z těchto dvou přijímačů: Golden interstar xpeed LX3 a nebo VU SOLO 2 twin tuner .Prošel jsem si spoustu názorů a recencí a na oba jsou samé chvály .Řekl jsem si že se optám ještě tady na foru zkušenějších na jejich názor .Jestli mohu poprosit o radu který koupit .Podotýkám že v linuxu se celkem vyznám poněvadž ted mám Showbox vitamin enigma 2 linux.Ten mě ale tím neustálým tuhnutím a vynucenými restarty a totální nestabilitou přivádí k šílenství .Proto chci něco už lepšího .díky moc všem za rady. :((

marksony
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: volba přijímače

Showbox Vitamin E2 s patřičným image je stabilnější než cokoliv jiného ,
tak bud máš vadný HW nebo používáš nevhodnou E2 kompilaci nebo nějaký problém s pluginy .

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec
Registrace: 10/2007

ja poviem za seba:

Vu+ Solo2 - skvela podpora, na vyber mnozstvo images - osobne pouzivam Open BlackHole. Ak rad skusas, uz sa zacina experimentovat aj s XBMC na Vu+ ...

Neviem ake pozicie prijimas/chces prijimat, ale Vu+ Solo2 ma dobry tuner a zvladne aj vysoky Symbol rate pri DVB-S2...

Gibertini 125cm na polarmounte (30W - 50E) + IBU LNB, SuperJack 18" HARL 3618+, pozicioner Amiko GBOX V2000, Vu+ Solo2, Open BlackHole image.

seattle
Registrace: 11/2013

lubos3nec

zdarec díky za reakci no řeknu ti image mám přímo od sapra ,pluginy už jsem odinstaloval skoro všechny kvůli uvolnění paměti a nechal jsem si akorát archiv czsk a stejně při přehrávání filmu z ničehonic uprostřed filmu restart .neříkám že pořád ale dělá to.hrozně tuhne ,zahřívá se ,pozdě reaguje na příkazy z DO ,při mírně rychlejším přepínání zase v rohu planetka a nucený restart a začínám opět šílet a takto třeba 10 denně .To byla řeknu ti nejhorší koupě v mém životě.Spíš bych to viděl na ten problém z HW.Přiznám se že jsem chtěl ušetřit a ted se mi to vymstilo ,to je vše .Já osobně po mých zkušenostech tento vergl nedoporučuji ani svému největšímu nepříteli.díky ti za reakci ještě jednou a měj se. R^

marksony

seattle

zdarec díky za reakci také se spíše přikláním k to mu vůčku no programy přijímám z pozic od 5st. west po 52st. east jiné možnosti nemám ale je to pro mě dostačující.no počkám ještě na nějaké reakce a do dnešního večera se rozhodnu a zítra objednám.čau a dík měj se. R^

marksony

marksony

tak to vypadá na HW problém ,
doporučuji poslat do opravy .

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec
Registrace: 10/2007

5W - mas tam fransat kartu?

Gibertini 125cm na polarmounte (30W - 50E) + IBU LNB, SuperJack 18" HARL 3618+, pozicioner Amiko GBOX V2000, Vu+ Solo2, Open BlackHole image.

seattle
Registrace: 11/2013

seattle

zdarec ,nene nemám fransat kartu ,z této družice mám naskenované pouze FTA kanály .čau. R^

marksony

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra