![]() |
|
volba přijímačezdravím chlapi ,rozhoduji se pro koupi jednoho z těchto dvou přijímačů: Golden interstar xpeed LX3 a nebo VU SOLO 2 twin tuner .Prošel jsem si spoustu názorů a recencí a na oba jsou samé chvály .Řekl jsem si že se optám ještě tady na foru zkušenějších na jejich názor .Jestli mohu poprosit o radu který koupit .Podotýkám že v linuxu se celkem vyznám poněvadž ted mám Showbox vitamin enigma 2 linux.Ten mě ale tím neustálým tuhnutím a vynucenými restarty a totální nestabilitou přivádí k šílenství .Proto chci něco už lepšího .díky moc všem za rady.![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
RE: volba přijímačeShowbox Vitamin E2 s patřičným image je stabilnější než cokoliv jiného ,tak bud máš vadný HW nebo používáš nevhodnou E2 kompilaci nebo nějaký problém s pluginy . Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 939 |
![]() |
|
RE: volba přijímačeja poviem za seba:Vu+ Solo2 - skvela podpora, na vyber mnozstvo images - osobne pouzivam Open BlackHole. Ak rad skusas, uz sa zacina experimentovat aj s XBMC na Vu+ ... Neviem ake pozicie prijimas/chces prijimat, ale Vu+ Solo2 ma dobry tuner a zvladne aj vysoky Symbol rate pri DVB-S2... Gibertini 125cm na polarmounte (30W - 50E) + IBU LNB, SuperJack 18" HARL 3618+, pozicioner Amiko GBOX V2000, Vu+ Solo2, Open BlackHole image.
|
seattle
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 500 |
![]() |
|
lubos3neczdarec díky za reakci no řeknu ti image mám přímo od sapra ,pluginy už jsem odinstaloval skoro všechny kvůli uvolnění paměti a nechal jsem si akorát archiv czsk a stejně při přehrávání filmu z ničehonic uprostřed filmu restart .neříkám že pořád ale dělá to.hrozně tuhne ,zahřívá se ,pozdě reaguje na příkazy z DO ,při mírně rychlejším přepínání zase v rohu planetka a nucený restart a začínám opět šílet a takto třeba 10 denně .To byla řeknu ti nejhorší koupě v mém životě.Spíš bych to viděl na ten problém z HW.Přiznám se že jsem chtěl ušetřit a ted se mi to vymstilo ,to je vše .Já osobně po mých zkušenostech tento vergl nedoporučuji ani svému největšímu nepříteli.díky ti za reakci ještě jednou a měj se.![]() |
marksony
![]() |
|
seattlezdarec díky za reakci také se spíše přikláním k to mu vůčku no programy přijímám z pozic od 5st. west po 52st. east jiné možnosti nemám ale je to pro mě dostačující.no počkám ještě na nějaké reakce a do dnešního večera se rozhodnu a zítra objednám.čau a dík měj se.![]() |
marksony
![]() |
|
marksonytak to vypadá na HW problém ,doporučuji poslat do opravy . Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 939 |
![]() |
|
RE: volba přijímače5W - mas tam fransat kartu?Gibertini 125cm na polarmounte (30W - 50E) + IBU LNB, SuperJack 18" HARL 3618+, pozicioner Amiko GBOX V2000, Vu+ Solo2, Open BlackHole image.
|
seattle
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 500 |
![]() |
|
seattlezdarec ,nene nemám fransat kartu ,z této družice mám naskenované pouze FTA kanály .čau.![]() |
marksony
![]() |
|
![]() |