Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Modul Smit

Prosím o pomoc, na modulu Smit irdeto mám hlášku - HW VER:6 VARIANTA:285, nemůžu s tím hnout. Jde s tím něco dělat? Dík!

vlcek
Registrace: 1/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Modul Smit

Co za modul Smit Irdeto ? A co jsi vše zkoušel nebo počubil ? R^

CES
Registrace: 4/2007

Modul irdeto CI+,nešla, tak jsem dal- CAM software upgrade

vlcek

To je přesně ten blázinec zde, že když něco nejde, tak honem vlítnou na software. Kolego vždy 1. KROK s CA modulem je " INICIALIZACE CA MODULU " . A potom je nutno znát CA rozhraní přístroje a satu. R^

CES
Registrace: 4/2007

Mea culpa

vlcek

Může mi někdo poradit, kde by mi nahráli do modulu nový software.

vlcek

To:vlcek

Aktualizace modulu smit irdeto mi po této hlášce naběhla až po delší době,asi 15 minut.Nutno nechat přístroj zapnuty,pak naběhne,měl jsem s tím rovněž problém. Rv

baksik
Registrace: 5/2010

Modul Smit

Najeď na stanici Prima Cool na 23 E tzn. transpodér - 12070 H 27500 3/4 nech to tam klidně hodinu a potom přijímač restartuj mě to trvalo taky dost dlouho na VU+Duo2 furt tam byla ta hláška až jsem cca po hodině restaroval přijímač tak to naběhlo a CAM byl funkční Na TV SONY proběhla aktualizace cca během 5 minut

shiraz
Registrace: 8/2008

Hoši dík, už to šlape! R^

vlcek

Tak jsem to taky poprvé za 2 roky aktualizoval u tv LG.Naběhla zmíněná hláška a asi po 6ti minutách zmizla,napsalo to ,vyčkejte modul se nastavuje a hned naběhl obraz bez nějakého restartu přijímače.Jestli došlo k nějaké vyditelné změně se uvidí časem.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra