![]() |
|
Přepínání z anglického na slovenský jazykProsím o radu.Mám televizi LG 47LA620SZA již 2 roky.Minulý týden na markýze jsem musel začít přepínat zvukovou stopu u anglických mluvených filmů na slovenskou, a teď to začalo i u TV Doma a JoJ,A to jsem nic v nastavení nedělal to začalo samo.Reklamy zprávy jdou slovensky.Když přepnuna z Markýzi na Novu a zpět na Markýzu a je vysílán film tak zase musím přepnout z anglické stopy na slovenskou. Prosí ještě jednou o radu dík. |
josef1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
RE: Přepínání z anglického na slovenský jazykPohladat nastavenia jazyka.Jazyk audio 1 slovensky Jazyk audio 2 cesky |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: Přepínání z anglického na slovenský jazykalebo opacne.1 cesky 2 slovensky |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
Přepínání z anglického na slovenský jazykPřepnu na slovenský jazyk při filmu přejde slovenská reklama pokračuje film a začne anglicky musím znova přepnout na slovenský. před 14 dny to šlo normálně slovensky. |
josef1
![]() |
|
Přepínání z anglického na slovenský jazykTo je televize se satelitním tunerem. LG 47LA620S-ZA |
josef1
![]() |
|
RE: Přepínání z anglického na slovenský jazykDělají to všechny Tv Smart.Dnes jsem byl u zákaznice,ta má Samsung Smart a na slovenských programech mimo STV to začalo dělat.Problém odstraněn v nastavení zvuk.doprovodu na slovenštinu.TV se sat.tunerem poslední generace.Modul Smit. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: Přepínání z anglického na slovenský jazykMě to začalo dělat také, TV Samsung PS50C670 se satelitním tunerem. Automaticky běží cizí jazyk (třeba němčina), reklamy slovensky. Když vyberu nástroje - jazyk zvuku, tak je tam nastaveno "2.V.O.". Přepnu na slovenštinu, zvuk jde slovensky, ale sekne se obraz. Nemáte nápad, co s tím? Předem díky. |
engel3
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
![]() |