![]() |
|
vysielacie prava corgon ligacavte, cez vikend startuje nasa liga a ja som uz taky hladny po futbale, ze pozriem hocico. neviete ako je to s vysielacimi pravami na nasu corgonligu? kupil ich niekto? |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
RE: vysielacie prava corgon ligatak za prvé to je Fortuna liga,a za druhé zatím nikdo ji nekoupil,ale není o co stát....Zájem i ni má opět Digisport,ale zatím se nedohodli na podmínkách. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 331 |
![]() |
|
RE: vysielacie prava corgon ligakeď si hladný po futbale tak zo slovenskej ligy sa asi nenaješ, začína LM a EL, vždy sa dačo dá nájsť, Eurosport dáva ligu z USA, jesto čo pozerať |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 540 |
![]() |
|
RE: vysielacie prava corgon ligahladný po slovenskom ligovom futbale![]() ![]() ![]() ![]() |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: vysielacie prava corgon ligaA Corgoňa nepíjte, nebo Vám nebude stačit latrina. Zkušenosti od kolegů ! ! !![]() ![]() ![]() |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: vysielacie prava corgon ligaPredpokladá sa že hladný človek po futbale má aspoň základný prehľad o tom, ako sa naša najvyššia súťaž volá |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 898 |
![]() |
|
TV právaNevedia sa dohodnúť kluby so žiadateľom o TV práva na novej zmluve, kluby žiadajú oveĽa viac peňazí. Písalo sa o tom asi pred 2 mesiacmi, cez Google sa k tým článkom ľahko dostaneš. Aktuálne je aj možnosť,že prvé kolá nebudú vysielané v TV. Mňa by zaujímalo či rokuje aj RTVS...Digi našu ligu nepotrebuje, len je zavadzia popri PL, Serii A či Ligue 1 a odsúva zápasy na piatky, pondelky a podobné nezmyselné časy pre slovenských divákov... |
dory99
Registrace: 6/2013 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
![]() |