Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Mate OSD v EN nebo CZ (či SK)?

chtel bych se vas zeptat (mozna lehce zbytecne, jinymi slovy - jen tak) v jakem jazyce mate vase OSD v satelitu. ja pouzivam anglictinu ve sparku. cestina mi pride celkem pomatena a anglictina mi prijde prirozenejsi na software . :)))

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

no podle

vkusu každého soudruha (pomateného) R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Mate OSD v EN nebo CZ (či SK)?

Ty bobo, a nie si Ty PeterHumax? Ten taky nepochopil, že se za zbytečné příspěvky "body" neudělují...Anebo mi něco uniklo? :O :lookaround: :scared: Co takhle se zeptat, kolik šrobků máte vzadu na plechovém krytu, nebo jak často vysáváte prach? Možností je spousta /že já nedržel hubu.../ :)))

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

No jo, vysát prach - díky tukane, a já co jsem ještě dnes neudělal :8)

pf09
Registrace: 8/2010

...ty kokso! ...koľko príspevkov k téme... ...dlhšie som tu nebol, ale niektorí ľudia sú proste nemenné istoty!
...a teraz pozor šok (odpoviem totiž k téme): OSD používam všade ENGLISH.
R^

brga
Registrace: 9/2009

Angličtina je rozhodně přirozenější. Čeština je častečně umělý jazyk, který si vymýšlí nesmyslné novotvary jenom aby se odlišil. Kolikrát je problém (např. v menu Androidu) poznat co znamená "Správce DSP" nebo "přenosný hotspot". :laughing:

toothpick
Registrace: 11/2014

Ja mam anglictinu ve vsech domacich spotrebicich. Cestina se obecne na to nehodi a preklad je casto zcela tragicky bez jakekoliv znalosti odbornych pojmu.

Mikek
Registrace: 7/2011

Presne ako pise Mikek. Preklady s anglictiny su castokrat nepresne a v mnohych pripadoch az na hranici bezpecneho pouzivania, kedy je vzhladom na nepresny preklad urobit iny krok ako je v skutocnosti mysleny. Preklady vacsinou firmy zadavaju firmam, ktore si nato najmu studentov za par drobnych. Som na tom rovnako, vsetko je v ENG, od OS v PC, notebooku, tablete az po TV, receiver..

Tak ako napriklad medicina pouziava unifikovanu latincinu tak technika pouziva unifikovanu anglictinu. Preklady nikdy nebudu absolutne presne.

Traky
Registrace: 8/2013

Výborně vy ježíškové,ja se 60 budu učit techno.angl.,nic-dožiju na zmršené češtině,ikdyž překlady mi občas vypijou krev do dna. :O :8)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

...a keby si mal 50, tak by si sa tiež vyhováral na to, že po päťdesiatke sa to už neoplatí učiť...?!

brga
Registrace: 9/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra