![]() |
|
VU+duo nejde zapnoutPo zapnuti napajeni nebootuje,sviti jen červená dioda,která se po stisku pover na dál.ovladači změní na oranžovou.Výměna elytů nepomohla.Neví někdo kde je v Brně servis?VU+duo,VU+duo2
|
modrej
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
modrejhttp://www.televize-brno.cz/damba Vantage 8000 S, DreamSky 256 HD, WaveFrontier T90, 8x LNB
|
damba
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 146 |
![]() |
|
RE: VU+duo nejde zapnoutDíky,nemá někdo schema zdroje?VU+duo,VU+duo2
|
modrej
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
RE: VU+duo nejde zapnoutmodrej, nehledej jenom zavadu zdroje. Zavada muze byt i na hlavni desce. Muzou to byt nektere elyty, ale taky nemusi. Nech si tu desku proměřit a pak se uvidi co dal. Zdroj není vse a muze byt vporadku. Uz jsem se s tim setkal. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: VU+duo nejde zapnoutVetsinou na pockani, kdyz s tim prijedes. Akorat nejsem primo z Brna |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: VU+duo nejde zapnoutmal som to iste. stacilo vymenit jeden vysuseny kondik. info aj s fotografiami som nasiel na nete. |
robso
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 288 |
![]() |
|
on se vysušujejen jeden?,za měsíc bude další a pak další,pokud to stihneš včas povyměňovat,tak to možná přežije i procesor![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE:VU+duo nejde zapnoutjé nazdar,kdo je ještě z okolí nebo přímo z Brna?Já jsem z Lelekovic,směr Kuřim,Svitavy..![]() O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE:VU+duo nejde zapnoutDoporučil bych Ti výše uvedeného "Ja". Do Žďárné to nemáš tak daleko... Měl jsem u něho na opravě Vantage a naprostá spokojenost.GI XPEED LX3, DM800 clone, motor SG2100
|
milev1
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
RE: VU+duo nejde zapnoutPokud jsi to hodne trapil v red modu, muze byt v cudu i stabilizator. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 928 |
![]() |
|
![]() |