![]() |
|
TV Changhong LED40...se sat.tuneremZdravím.Chlapi prosím,fotřík si objednal tuto TV v níž je i sat.tuner.Má někdo prosím zkušenosti jak tento tuner funguje(myslím obraz,uspořádaní programů a další základní funkce).Jde mi o to, když ještě bude muset dokoupit modul(nějakých 800kč),zda by nebylo lepší koupit raději nějaký laciný přijímač,třeba AMIKO za 1300kč.Díky.J |
jm57
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
TV ChanghongModul+karta=120 € na Slovensku a samostatný sat.prijímač od 60 € na Slovensku. |
garbanka
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 780 |
![]() |
|
RE: TV Changhong LED40...se sat.tuneremVyzkoušej si to na té telce sám na volných programech bez modulu (ladění třídění, obraz...) a pak se rozhodni... osobně tipuju, že obraz bude lepší z vlastního tuneru než z levného Amika za 1300 přes HDMI ale rozdíl nebude asi zásadní, omalovánky to budou na této TV tak jako tak![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
pre JM57Dokúpte si Openbox S2 HD mini. |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
RE: TV Changhong LED40...se sat.tuneremLED40D1100ISX tenhle typ pracuje s modulem smith zcela bez problémů pomáhal jsem ho zprovoznit u známého jako druhý televizor v pokojíku.Obraz u HD překvapivě dost dobrý.Tuner dokonce spolupracuje s natáčením usals.K internetu se připojila přes Wi-Fi automaticky.Jennom jsem musel na astru23,5 dopsat frekvence.Tv je nastavená pro němce takže na astru 19,2.Přepíná standartně do 2 sekund.U známého běží s kartou next od Skylinku.Z usb přehrává snad vše i TS soubory.![]() |
hledac01
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
čahonkovémám dva starší,krásný obraz,žádný čmáranice,ale při každém čarování skylinku (stěhování kanálů) ..guláš.Přidal jsem po amiku mikro s vifi donglem comfast WU715N s usb prodloužením kablikem(2x lepší než cokoli origo od amika )a paráda.přijdu 3-4x týdně,zapnu mobil a automaticky se připojí k datům a jede za 90-110 kb na hodinu.Mám jich 2G/měsícmrňavý amika jsou lepší SE a s mcastem,nehřejou se tolik |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
jm57že se fotřík nezeptal předem ,teď to patlat s amíkama![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
pierrepetrČao.Fotříkovi to poradil nějaký jeho kamarád,jen mi to oznámil.J |
jm57
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 427 |