![]() |
|
Alma sat HDKdyž má nalepenou ceduli t-mibile,značí to ,že je vázaný k t-mob.(byl)a nejde přehrát na klasik skylink?Dostal jsem 2 kousky od bývalého předplatitele s posledním softem 2011,karty už dávno propadlé.Rád bych mu pomohl ke skylinku.Vím,že to je nižší spodní třída,ale co když nkdo něco poradí,mimo ,,vyhoď!,,Dík za radu |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: Alma sat HDAlma ale aka kazda alam by sa mala dat prehrat, este som nevidel almu parovanu co bi bola irdeto. |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: Alma sat HDloopko12,teď jsem zkusil 2. a ta ok hraje s sk Ice kartou,tak zkusím zítra zkopírovat data.Měl to nějak prý spárovaný,že ta 2. byla vázaná na tu 1.Co se týká podpory,tak jsem pro tyto zrovna nic nenašel ani se strejdou,akorát na ty co maji nějaké číslo. Děkuji a dnes už to nechám. |
korkoran
![]() |
|
Alma sat HDKámoš má jeden na chatě koupil ho na Aukru párovaný s kartou to nebylojede na tom jak Skylink tak Freesat . Má to certifikovanou čtečku Irdeto, tak by teoreticky v tom měly jet i karty IRDETO M7 - vyzkoušený to nemám. |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
Alma sat HDshiraz,dík za info.Dnes jsem vyzkoušel v nich čistou irdeto a jedóu dobře a rychle načítá i se starým softem.M7 nemám Z t-mob podpory jsem nahrál novějši na flash a hlásily mi obě že je nesprávný soft.Naklonovat taky nejde z té novější,vytváří zálohu kanálů jen pro sebe, ale hraje s původním sft.Nikde na netu nenajdu poslední s 00.00.00.31 z 23012.Kde ho vzít? |
korkoran
![]() |
|
![]() |