![]() |
|
vypadky frekvencipred hodinou mi zacly vypadavat nektere frekvence u digi tv na 0% a jine frekvence jsou v pohode,ze kanal bezi v klidu okolo 85% quality...dela to taky nekomu...satelit mam i nastaveny na freesat a tam je qualita v pohode...tak nevim jestli je chyba na strane digi tv. |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 844 |
![]() |
|
RE: vypadky frekvencichyba je na strane počasia,a aj u teba.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: vypadky frekvenciu me chyba nemuze byt,kdyz mi freesat jede na 100% a digi tv na 50% s 1paraboly...eurosporty nebo fanda nebo telka nebo mi jdou v pohode na 85% na digi tv a digisporty a nova sport a jine jsou na 0% nekolik minut a potom se rozjedou....nikdy jsem to nevidel bud vypadlo vsechno nebo to jelo vsechno v klidu |
kolopik
![]() |
|
RE: vypadky frekvenciCo se takhle zkusit obrátit na toho, komu za službu platíš?Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: vypadky frekvencitak jsem se zeptal jestli jste to taky nemeli ty vypadky u nekterych frekvenci a u jinych to jelo bez vypadku. |
kolopik
![]() |
|
RE: vypadky frekvenciA co počasí v rumunsku... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 434 |
![]() |
|
Fanyn... Bucuresti hlásí - Sunny 34°C po mráčku ani památka![]() |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
RE: vypadky frekvencikdyz se koukam na frekvenci kde je nova sport tak mi to ukazuje 60% quality a vzapeti 10sekund mi to skoci na 80% a hned zase na 60%..a ted se to drzi na 78% quality.tak to nevim kde je chyba.. |
kolopik
![]() |
|
VýpadkyPoškodený alebo starý koax,zaoxidovaný koax v F-konektore,... |
garbanka
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 780 |
![]() |
|
RE: vypadky frekvenciNebo taky vetve od stromu ve smeru prijmu na pozici 1W bejvaj previt a muze se vlivem pohybu vetvi menit kvalita na nekterych TP. Predpokladam, ze mas volny vyhled. Včera byl pekny vichr při bource, mohla se ti nepatrne pohnout parabola. Intelsat 10 na pozici 1W je trochu slabsi signalove na nekterych TP u nas oproti pozici 0,8w Thor, kde je signal o něco silnejsi z transponderu. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
kolopikodkiaľ pochádzaš?vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: vypadky frekvenciVyhled mam dobry..a bourka dnes rano byla slaba 10x zahrmeni z dalky a vitr zadny velky takovy normal....ted mam freesat porad stejny uz pul roku na 95% Qualitu od nastelovani paraboly a digi tv od 72% nahoru...u frekvence kde porad TELKA 100%qualitu nebo u digisportu a nova sport 72-75% qualitu u eurosportu 85% qualitu.dal to rozepisovat nebudu bych tu byl do noci...mam LTP-04H PREMIUM TWIN LNB. |
kolopik
![]() |
|
RE: vypadky frekvenciproblem u mne stejny chyba je u nich mam to overene |
venca263
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
koukejna freesat a máš pokoj![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: vypadky frekvenciVšak bola búrka. Ak nad Vami bijú blesky tak určite bude výpadok signálu. |
karamelka
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 395 |
![]() |
|
RE: vypadky frekvenci...u freesatu taktiež výpadky na HD programoch.![]() |
efly
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 202 |
![]() |
|
RE: vypadky frekvencipokud by se použila pouze norma DVB-S2/QPSK s pouzitim FEC 2/3 nebo 3/4, tak by to vypadavani HD programu nemuselo byt tak caste. Nevyhoda by byla pro provozovatele, ze by muselo byt vice těchto TP z duvodu kapacity. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
![]() |