![]() |
|
LG ovladačzdravím, přestal mi fungovat ovladač, tak jsem ho rozdělal vyčistila dal vyschnout na slunce ven za okno. A ovladač byl jako nový, ale během pár hodin se to zase zhoršovalo, až zase přestal ovládat a když sem to dal zase na slunko tak to samé. Co s tím?poklopec
|
pokl
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 929 |
![]() |
|
RE: LG ovladač1) Servis nebo 2) KošKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: LG ovladača batérky si vymenil???![]() |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: LG ovladačjj vyměnilpoklopec
|
pokl
![]() |
|
RE: LG ovladačznamenu také odesel ovladac od TV LG po 2 letech. Objednal jsem novy. Jsem zvedav jak dlouho vydrzi. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: LG ovladačNeni nad kvalitu na plagate.....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
liquerenecháp, na plagate....poklopec
|
pokl
![]() |
|
RE: LG ovladačdizajn ovladacov nadobuda tvary ake moze vidiet len niekto po trave, ale vyhotovenie vo vnutri je na urovni plastovej hracky v kitaja ...ci ako sa to pise.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: LG ovladačliguere, presne tak. Ty plosnaky stoji za dve věci.![]() |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: LG ovladačUz len cakam, kedy sa to zacne robit z ryzoveho skrobu. Smaryja snad to nema niekto uz licencne chranene ......![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: LG ovladačmám ho 5 rokov a bez problémov. ak z dialkovým aj žeriete ,tak sa nedivím.inak, dostať kúpiť tekutý uhlík. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
LG ovladačVšetko sama čína.Jak televizory ,ovladače , nabijačky, tak mobile.že už konečne nezrušia dovoz tym šmejdom.Mne odišiel TV LG po 3rokoch.Moja skusenosť. |
sano1
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 439 |
![]() |
|
LG ovladačnapiš jaký to byl ovladač ?? jestli klasik nebo magic... |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
kup si v lídluza dvě kila programovatelný,ten tvůj dej na slunko a naprogramuj lídlovskej,než ti vychladne,lídlovský už jedou asi 5 let OK asi 30-50ks![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
jinak zlídla máš 3 roky záruku a to už budeš řešit i TV ,ovladač použiješ i k té nové![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
Ještě dodatek,pokud chceš origo,tak sběrný dvůr, maj jich tam kbelíky,jen si vybrat a za pivo ti ho přenechaj![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
LG ovladača nebo trochu chytrej telefon s androidem a "lg tv remote"![]() |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
![]() |