![]() |
|
FreeSat zmena frekvencizdravim, chci se zeptat, jestli se nekomu podarilo naladit ty nove frekvence... zkousel jsem to, ale nejak se mi nepodarilo ty avizovane zmeny naladit. diky |
foxikcz
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
RE: FreeSat zmena frekvenciZatím jsem zaznamenal novou frekvenci u Eurosportu2. |
dasenka
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 477 |
![]() |
|
RE: FreeSat zmena frekvenciNa nové frekvenci je zatím pouze Eurosport 2, ostatní změny budou provedeny nejspíš až v noci nebo zítra, jinak už běžíM2 HD, Duna World HD, běží již také monoskop na M4 Sport HD, ten začne vysílat zřejmě od 11.7. |
rybář
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 200 |
![]() |
|
freesatok, pak je to v poradku... cekal jsem, ze to proste provedou najednou 7.7., jak bylo psano... Freesat jsou pomalejsi nejen v pridavani novych programu, ale i ve zmene frekvenci :-) diky |
foxikcz
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
RE: FreeSat zmena frekvenciSkylink také přelaďoval na etapy |
Hurikán1
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
RE: FreeSat zmena frekvenciM4 sport od 18.7, podľa maďarských stránok |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 540 |
![]() |
|
RE: FreeSat zmena frekvenciTiez som sa vcera vo velkom pripravovoval na preladovanie a nic mimoriadne sa nedialo. Pockam si teda az to prehodia kompletSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: FreeSat zmena frekvenciZkoušel jsem naladit a stále nic hlavně u toho discovery science a world. |
sateliťák1
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
RE: FreeSat zmena frekvencisatelitak1 prehodili uz aj nieco ine, ci zatial stale len ten eurosport2?Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE: FreeSat zmena frekvencirybar, to co vidíš v levo nahore v tom monoskopu M4 Sport tak to jsou dny za jak dlouho tento program odstartuje. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: FreeSat zmena frekvencijozef BA zatim ne jenom ten eurosport 2 a M4 v HD. |
sateliťák1
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
RE: FreeSat zmena frekvenciHYPER : jasně dík, psal jsem zřejmě, tohle byla prostě ta druhá možná varianta, maďarština jde jaksi mimo mě |
rybář
![]() |
|
rybářMožná pokud jak je proklamováno tak třeba ten M4 Sport v případě vysílání LM v kopané zas tak mimo nemusí být.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: FreeSat zmena frekvencihobo: myslel jsem to spíš tak, že jim nerozumím ani slovo, ale pokud na M4 Sport HD bude to co proklamují, tedy například LM, tak to, že jim nerozumím vůbec nevadí a ten program jednoznačně beru![]() ![]() |
rybář
![]() |
|
RE: FreeSat zmena frekvencisatelitak1 ok dik, stav je teda zatial stale rovnaky ako vceraSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE: FreeSat zmena frekvenciTypický freeSAT,neskutočne dlho mu všetko trvá.Pridávanie nových kanálov bude nasledovné.Tento rok 1 HD,nabudúci nič a v roku 2525 100 HD kanálov.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 718 |
![]() |
|
RE: FreeSat zmena frekvenciTak o tomhle zpivali Zager And Evans ve sve pisnicce In The Year 2525. |
relaxxx
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
![]() |