Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Jan Hus na Arte

a pozrite ake zvukove stopy vratane origo ceskej....... to snad tocili v Cachach.... ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jan Hus na Arte

pozrel som.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

RE: Jan Hus na Arte

Ja som nepozrel.

sirda
Registrace: 11/2006

liquere

shlednul jsem to chvili a nestacil jsem se divit, ze na Francouzskem i Nemeckem ARTE není original a nejde cz stopa zvuku u nedavno natocenam filmu Jan Hus na Technisatu SIR. Pritom tam byla i položka volby original, kterou jsem potvrdil. Tohle pozoruju i u pohádek ceskych. Je videt, ze se tvori vice verzi pro jednotlive země. Hlavne ze když se pousti Americky filmy ci seriali, tak tam je prevazne original zvukova stopa a další. Proste vždy musí byt nejake výjimky.

HYPER
Registrace: 11/2010

Hyper

boal tam nejaka kujebancia, lebo prva cast isla origo stopa cestina. Potom som prepol inde a vratil sa asi v strede druhej casti a tam uz cestina nebola. Teda origo stopa bola, ale isla tam nemcina. Ja ked som pisal tento prispevok isla prva cast, vratane cestiny, preto aj mna to prekvapilo.......

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra