![]() |
|
editace kanálůzdravím chlapi, mám vitamína s enigmou 2 a s pomocí nainstalovaného dreamboxeditoru verze 5.2.0.0 jsem si včera vymazal nějaké kanály které nesleduji anebo jsou nezajímavé ze seznamu u jednotlivých družic .Postupoval jsem přesně podle návodu pro práci s editorem,připojení podle jména ,hesla bylo úspěšné.Všechny družice i programy jsem měl načtené v editoru.tak jsem provedl nějaké odstranění kanálů pro mě zbytečných.dal jsem ODESLAT SOUBORY DO DREAMBOXU a restart enigma 2 .vitamín se restartoval a kanály které jsem vymazal zmizeli jak z editoru tak z vitamína.tak si říkám super všechno ok.Dnes přijdu z práce zapnu vitamína a všechny kanály které jsem vymazal u jednotlivých družic tam opět byli.udělal jsem to ještě jednou a druhý den zase tam kanály byli a už na to nemám nervy ,nevím co dělám blbě.to samé když přejmenuji kanál a druhý den na něj kliknu D ovladačem hned se změní na původní název .už fakt nevím.podotýkám že po Odeslání souborů do dreamboxu mi vyskočila hláška PŘESUN SOUBORŮ DOKONČEN.Zkuste mi prosím někdo poradit co dělám blbě nebo se na to radši vybodnout a nechat to být?díky moc všem za rady.![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
editace kanálůZřejmě po vymazání programů je musíš uložit a pak teprve poslat do resívru |
pedro
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: editace kanálůPřesně jak napsal pedro,nejdříve uložit a potom odeslat.U mně bez uložení to neodešlu(xtrend 8000). |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 126 |
![]() |
|
pedro ,jjerydíky Vám oběma no ještě to jednou zkusím a uvidím a jak to nepomůže tak ty kanály tam nechám a finito. díkec mějte se.![]() |
marksony
![]() |
|
RE: editace kanálůMno a proc ty kanaly nemajznes rovnou v boxu? |
aafroman
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
aafromančau,no přiznám se u vitamínu jsem na to ještě nepřišel jak to udělat přes DO,nevím fakt jak, ale právě jsem zjistil přes různá diskuzní fora že je to lepší pohodlnější a hlavně rychlejší přes ten dreamboxeditor.ale jinak dík za radu. čau.![]() |
marksony
![]() |
|
RE: editace kanálůZrovna čumím,že mi naskočila verze 6013,prosím lidi jak vymažu opakující se nastavení kanálů,normálně to mám od 1,ale minule mi tam vyskočilo 55600,to musí zasírat i paměť,nemám smazat celý plugin ?,děkuji!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
RE: editace kanálůA) máš pěkně starou verzi DreamboxedituB) používej Dreamset a nebudeš mít problém |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
![]() |