![]() |
|
Mimo mísu - asi nějaký virMůžete mi prosím poradit, natáhl se mi do notebooku asi nějaký vir, při otevírání stránky www.sportlive.cz, se mi stránka otevře, ale celá nenačte, uprostřed mi naskočí menší reklamní okno ve tvaru čtverce a stránka se už nenačte, u některých jiných stránek se mi při otevírání stránky otevře nějaká další reklamní stránka, celkově to zpomaluje notebook. Už jsem to projel Avastem i Nodem, vždy to něco najde a smaže, ale pak je to tam znovu. Nevím co s tím...Děkuji. |
Daru
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 247 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Mimo mísu - asi nějaký virasi tam zustavaji nejake zbytky udelej test po restartu systemu a ne pri behu widly pokud to tak uz nedelas |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu - asi nějaký virDelal jsem to a nepomohlo to |
Daru
![]() |
|
Mimo mísu - asi nějaký virNemas to co som ja mal ADS BY SavePass v2?vypni ho v doplnkoch prehliadaca a potom zrusdreambox 800 hd
|
lubo540
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 955 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu - asi nějaký virJak se dostanu do těch doplňků? |
Daru
![]() |
|
RE: Mimo mísu - asi nějaký virPořád se mi samovolně stahuje nějaký soubor označený "h1" |
Daru
![]() |
|
RE: Mimo mísu - asi nějaký virTo je ubgrade na Windows 11![]() AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu - asi nějaký virBohužel to tím není...Dám příklad, zadám www.livesport.cz, stránka se mi načte částečně bez výsledků..., kliknu na odkaz tenis a místo výsledků se mi v novém okně otevře stránka sazky nebo nějaká jiná stránka.... |
Daru
![]() |
|
RE: Mimo mísu - asi nějaký virteď jsem vyčetl, že se asi jedná o přesměrovávací virus, nevíte někdo jak se jej zbavit? |
Daru
![]() |
|
RE: Mimo mísu - asi nějaký virdoteraz si nenapísal aký webový prehliadač používaš. určite je to mozila.ak ano tak sa jej zbav . vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
oneeeeečo máš proti Mozile, šak ide Perfektne, inak pre tvoju znalosť su 2 Verzie Mozili, jedna tá bežná a potom je ešte ESR, tá šlape OK. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE:Mimo mísu - asi nějaký virměl jsem to stejně,zkus Eset online scanner nebo to projeť pomocí Malwarebytes Anti-Malware.Mě to pomohlo.Snad to nebude reklama..![]() O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu - asi nějaký virKudy se courate, kdyz porad neco chytite? Asi vsechno nelegalni a pak nic nefunguje poradne,ne?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu - asi nějaký virNejrychlejší vyčištění počítače,je obnovení z zálohy.Ale pokud vím,tak to asi nikdo nedělá-tu zálohu... .......
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu - asi nějaký virTo je relativne, su experti co maju virus, alebo problem ktoreho sa chcu zbavit aj v zalohe. Potom si obnovi aj to, ale zalohovnie je dolezite.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereTy prečo píšeš raz slovensky a raz česky. Žeby ta rozdvojená osobnost je u Teba?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
peterskon to vidí dvojmo keď si dá pár poldeci liquere![]() |
pdurica
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 347 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu - asi nějaký virlebo som zistil, ze niektorí to lepsie pochopia, ked nieco napisem po cesky, aj ked niekedy s chybou. To nie je o osobnosti. Ja nemam problem ani nemecka ani madarsky atd. Je mi to jedno ....hlavne nechcem byt osobnost, hlavne ked vidim to, co sa za to dnes povazuje...![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
mne pomoholna vselijake malware pacmagy, advansed system care8 plateny. v jednoduchsej free verzii stiahni z netu a vyskusaj...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu - asi nějaký virTak tos mu teda poradil. Advance system care lze doporucit jedine nepriteli. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 257 |
![]() |
|
mam s asc8dobru skusenost...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Mimo mísu - asi nějaký virZdar Daru. Hlavně klid. Začni vymazáním cache prohlížeče, buď ručně, nebo např. CCleanerem. Pak jednoduchý AdwCleaner, ASC je zbytečný. Proveď sken a smaž nalezené. Potom můžeme pokračovat. Nějaký zbav se něčeho ignoruj. Každý má svůj oblíbený prohlížeč a chytit něco můžeš kdekoliv. |
lopuchov
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
samozrejmemozem sa mylit. avsak balik ASC8 pre mna nieje zbytocny, pretoze okrem inych, obsahuje lObit Malware Fighter, ktory mne zatial pomohol vzdy...cistenie ccleanerom mne pomaha len z casti na vycistenie cache internetu.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Mimo mísu - asi nějaký virKedze sa uz neozyva ma to poriesene a vsetko je o.k. Cccleaner len cisti pocitac podla toho co tam nastavis, nie je antivirak.Ale kazdy ma ine skusenosti s inym produktom.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: samozrejmeJen říkám, že v tomto případě je zbytečný, jinak proti ASC nic nemám. CCleaner jsem psal jen na cache prohlížeče, pro uživatele, kteří to neumí ručně. Bohužel s IObit se instaluje spousty dalšího zbytečného smetí. Antivir většinou na malware nereaguje, protože spousta antivirů při instalacích nějaké zbytečné doplňky a bohužel i malware obsahuje. Jinak pokud je to již vše v pohodě, dál bych se v tom nevrtal. |
lopuchov
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu - asi nějaký virDěkuji, už je to o.k. |
Daru
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |