Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Optibox zebra LOAD--zmena dat v binaru ve FW

Ahoj, mam tu uz asi 10 prijimac, ktery pise Load. FW znova prehrat nejde, starsi taky nelze, protoze to ty mezulani maji blokovane. Pritom na Gosat je verejny opravny SW, a na Zebru ne. Nechce se me to porad posilat na reklamacku, navic az budue po zaruce tak co? Stava se to pri vypadku proudu, nebo pri nepovedene aktualizaci fastscan. Proto se snazim menit data primo v SDL souboru, nicmene se me to stale nedari. Nezkousel to nekdo? Zkusil jsem vypnout kontrolu, zmenit cislo verze... atd, ale stale me to pise chyba download na adrese .....

Dekuji.

Hypnos
Registrace: 3/2009
Odpověď v diskusním vlákně

můj kámoš

,co dělá ve sběrným dvoře říkal,že se mu tam podezřele hromadí,asi to bude na tu reklamačku R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Optibox zebra LOAD--zmena dat v binaru ve...

Robi to ak vypnes zebru dialkovym, v standby rezime sa spusti fastscan a ota a potom to pocas toho vyrazis z elektriny. Spadne to a musi sa robit relativne zdlhava ozivovacka. Staci aby to a) vypinali len cez dialkove, b) vypinali rovno z elektriny.
Ked som to po oprave zakaznikom odporucil, nevratili sa. Ti ktori si nedali povedat, vratili sa.

noces
Registrace: 9/2010

Jsem ochoten i neco obetovat, pokud nekdo poradi, jak na to.

Stalo se to i lidem, co to vypinali rovnou ze zasuvky. Navic neovlivnis nahodne vypadky elektriny. Maji to blbe poresene...

Hypnos
Registrace: 3/2009

Pošli PM, dám ti odkaz na stažení opravného FW.
M.

Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...

wolf
Registrace: 1/2006

Wolf

Neviem neviem... Opravny sw v nejakej jednoduchej forme nie je. Spolu je to asi 12 operacii cez usb.. Zmaze sa pamat a pod (tusim 3 subory za sebou), nahra sa akysi prehistoricky rozpadnuty sw, potom znova premazat, nahrat starsi sw (L10?) a aktualizovat na najnovsi sw.

noces

noces

Ano, jak píšeš. Ale přístroj oživíš. S postupem nahrávání to zvládne každý průměrný technik.Stačí jen měnit soubory ve složce.

Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...

wolf
Registrace: 1/2006

Pravda. Aj podpriemerny :-)
Nic extra zlozite na tom nie je

noces

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra