![]() |
|
přehrání IMGzdravím chlapi tak jsem si zase po delší době trošku hrál s Vitamínem enigma 2.byla tam nahraná verze talisman nand a zkoušel jsem přes flešku do toho nacpat tu novou verzi infiniti která se do přijímače stáhla ale po restartu už nenaběhla.stále blikalo na displeji enigma restart .tak to zkouším znovu přehrát zpátky na původní img který mi poslali ze sapra ale nedaří se .po zasunutí flešky mi displej napíše usbupgrade ,ON,U,FATLOAD,FLASHBOOT A BOOTING a tím to končí .už jsem img od sapra přehrával 2 krát a vzdy bez problémů .no tak zitra volám do sapra anebo jestli bude někdo z Vás tady ochotný mi prosím poradit budu rád.díky moc všem za rady.![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
Jak na toStáhni si "startkit_vitamin.zip" na ab-forum.info a nahraj nejdříve bootloeder pro přechod na original image.Potom nainstaluj startkit image Sapro. |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
bob.rahoj díky moc za reakci ale nikde ten startkit vitamin zip nemužu na ábéčku najít .hledám to v sekci showbox vitamin image a nikde tam nic není.mohl bys být prosím přesnější ?ještě se mrknu . |
marksony
![]() |
|
napiš mi e-mail na soukromé zprávypošlu Ti nějaké soubory. |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
bob.rdíky moc jdu na to a dám vědět a pak bych ještě něco potřeboval poradit ale to až rozjedu showbox.zatím moc děkuju.ahoj.![]() |
marksony
![]() |
|
bob.rahoj no nevím si rady ani podle návodu ,je to hodně složitě popsáno ,když otevřu ten vitamin startkit tak tam mám 3 soubory a nevím co první stáhnout jestli nor,nand nebo sapro img.,vůbec nevím ,ještě zkusím dl ,zatím díky. |
marksony
![]() |
|
bob.rmohl bys mi prosím tě to rozepsat bodově co první nahrát a postupně dál .je to podle návodu moc složité.díky moc![]() |
marksony
![]() |
|
![]() |