Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

časopis Skylink

Aké máte teraz skúsenosti, keď v SR časopis Skylink roznáša Slovenská pošta? Chodí? Nechodí?

Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.

uri
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: časopis Skylink

chodí chodí ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Mne chodí presne v ten deň, kedy ja chcem a nepotrebujem na to Slovenskú poštu... Vyhovuje mi totiž jeho elektronická podoba... ;) ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

mě by se hodilo aby chodil normalne, abych to moch brat do prace :D

Qquiderr
Registrace: 5/2014

Mám Aplikaci Skylink TV magazín pro Android a supr ;)

Hurikán1
Registrace: 2/2015

je neco i pro windows?

Qquiderr
Registrace: 5/2014

Jen na platformách AppStory a Google play

Hurikán1
Registrace: 2/2015

V Bratislave roznáša firma KOLOS (teda mala by) a musel som to zrušiť. Za posledný rok prišli asi dve čísla, ostatné si niekto cestou zoberie. Nepomohli ani viaceré reklamácie u firmy.

huvo
Registrace: 2/2004

Že prej ten papír špatně hoří, tak ho nechci ani zadarmo

jiri51
Registrace: 12/2008

Křížovka na pět minut a na šlupky z brambor a okurek vcelku dobrý. Co můžete chtít po papírové formě, když ani EPG na některých kanálech nesedí.

pf09
Registrace: 8/2010

s poštou mám

velmi špatné zk,co je nutí ještě pojišťovat a jiný služby.Moje fa.končí na druhým konci obce,balíky mi dodají na 3 rúzný místní pošty atd a cizí (i bankovní výpisy) zase u mě.vOlím,pokud to jde -balík na poštu- a tam to najdu spolehlivě

korkoran
Registrace: 10/2006

časopis Skylink

sranda na tom je že nárok na časopis musiš mať balik.aj multy je málo.takže bez nároku.

sano1
Registrace: 4/2009

iba pošta

Ani v Bratislave, ale po celom slovensku to momentálne KOLOS nerobí, iba Slovenská pošta.

Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.

uri

časopis Skylink

uri:aky máš programový balík? je to dvojtýždenník,no skylink ti ho pošle ,ved to je jedno ako,ale má podmienku.neveríš pošte?volnopredajný neni.

sano1

sano1

ja Skylink nemám vôbec. neriešim skylink, neriešim časopis, riešim distribúciu

uri

sano1

maj v tom bor.d.el,žádný balík jim neplatím,ani moje tříletá vnučka,na kterou jsem registroval kartu,která už není funkční a časopis nám chodí pravidelně R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

čau pierre:skylink-vyscanost.na zasielanie časopisu musíš mať dokonca kombi balik.oni su asi chori,platíš im mesačne multy balík na SK cca 12€,a nemaš narok.čo môžu byť radi že maju steba kšeft..nema cenu sa tym zaoberať , kašlat jejich časopis.inač ja som snimi telefonoval a toto bolo jejich vyjadrenie.

sano1

sano1

není to někde na webu,že bys to mohl prohlédnout R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

uri čo vlatne riešiš

uri,ak maš nejaky dotaz ty na niečo,tak bud aspoň natolko charakterny a odpovedz aj na dotaze druhych.ak maš problem s distribuciou časopisu,tak moja odpoved je, neriešiť distribuciu.!!!!!

sano1

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra