![]() |
|
M7G - VH, náklady na TPZdravím. Není někde dostupný výsledek hosopodaření, rozvaha, výkaz zisků a ztrát spol. M7G? Dále mě zajímají jaké jsou přibližně náklady na jeden TP a šíření programu. Stačí orientačně, o přesná čísla na jednotky nejde. Zajímají mě praktické zkušenosti z oboru, nikoliv zmatečné výkřiky, jak je zde zvykem. Erudovaná PM je vítána. Děkuji za info.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 988 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
RE: M7G - VH, náklady na TPty kokos, kukam ze v bohnicich maju o5 vychadzky a nejaky ten ich "statista" sa opat dostal na cerstvy vzduch, ba co ... on nasiel aj internetovu kaviaren a parabolu.cz.. no zbohom aj s batohom ... |
medik
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
medikmediku, mám je do 14hod., tak si pospěš s informacemi.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
![]() |
|
RE: M7G - VH, náklady na TPNapiš na centrálu rádi ti odpoví |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
satman1Jo, už mám večer rande s hlavní účetní.Někdo další s vtipnou poznámkou nebo nedej bože tipem? VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
![]() |
|
RE: M7G - VH, náklady na TPTak vzhledem k tomu, že se jedná o lucemburskou společnost, tak ti zbývá akorát tak popřát hodně štestí. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 257 |
![]() |
|
RE: M7G - VH, náklady na TPzavolej si na linku důvěry tam ty řeknou kolik platífakt větší blbost tu fakt číst nejde ![]() |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
![]() |
|
bretahAspoň někdo s málem. Díky.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
![]() |
|
meduzkaJedině, kde by nějaké informace ohledně účetnictví mohly být je rejstřík firem v Lucembursku. Otázka je, zda u nich jsou s.r.o. povinné tyto údaje do rejstříku dávat.Náklady na TP by možná mohly být dohledatelné někde na stránkách SES Astra. Tohle tě nenapadlo? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
pussycatNečti, nereaguj. Zkus Ohníček. Potom definuj slovo blbost. Doufám, že nejsi z oboru, to potom zákazník musí být nadšený přístupem.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
![]() |
|
joscerDíky za tipy.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
![]() |
|
RE: M7G - VH, náklady na TPnene pan se urazil normálně brečím :D kup si abc tam ty pomohou :D |
pussycat
![]() |
|
hairy pussy catPán není uražen. Naopak pevně doufá, že ti linka důvěry už několikrát pomohlaVU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
![]() |
|
RE: M7G - VH, náklady na TPNo jasný já to nepotřebují jako ostatní jako tobě podobní taký melou blbosti :D |
pussycat
![]() |
|
RE: M7G - VH, náklady na TPZklidni hormon, Mandíku. |
bretah
![]() |
|
pussyJsem rád, že jsem se od tebe něco dozvěděl. Až budu dělat sociologický výzkum, budeš zajímavý vzorek. Příště, uveď jaké hlouposti jsem se dopustil a moudrými slovy to hloupému tazateli vysvětli, pak se rád na sebou zamyslím. Obrázková prezentace není nutná.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
![]() |
|
RE: M7G - VH, náklady na TPmě byt aky zajímalo jaky jsou náklady, když se furt cukaj že nemužou přidat ap hd, discovery science hd, sport1 hd, hbo2 hd, cinemax 1 a 2 hd, hbo comedy hd, když třeba polaci problem nemají, nebo kabelovky, kolik je to asi stojí že nekteré programy nepřidávají. |
Qquiderr
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 1 505 |
![]() |
|
RE: M7G - VH, náklady na TPNevím, jestli to chápeš, ale nejedná se o státní podnik. Takže jestli ti výše uvedené programy chybí, tak jim svoje prachy prostě nedávej. |
bretah
![]() |
|
QquiderNáklady na 1Mbps jsou přibližně 20 000€ per month u SD, 60 000€ per moth u HD za 1ks TP. Volal jsem LD, dle návrhu pussycat.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
![]() |
|
Oprava QquiderNáklady na 1Mbps jsou přibližně 2 000€ per month u SD, 6 000€ per moth u HD za 1ks TP. Volal jsem LD, dle návrhu pussycat.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
![]() |
|
RE: M7G - VH, náklady na TPhttps://www.parabola.cz/clanky/5513/skylink-penize-nasich-zakazniku-si-musime-zaslouzit/cca pátá otázka, alespoň něco o nákladech :) |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
@meduzkano a teraz sa mozes spokojne vratit na izbu.. alebo si to chcel strihnut cez postu a cvaknut im to na mesiac ?![]() |
medik
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
jen jsem zvědavaž ČNB ukončí "intervenci" vůči naší koruně a ta nabude hodnotu,jakou měla předtím.Když byla koruna na 23-24Kč vůči jednomu éčku a tedˇkom je to cca 27K za juro.Jakmile euro zdražilo,M7G hned udělalo to samé.Všechny služby zdražili.Jsem teda zvědav,co se stane,jakmile naše kačka opět posílí.Zlevní M7G.J.Glisník měl plno řečí o tom,jak koruna oslabila atd atd.Takže poté můžeme čekat slevnění služeb. Už tedˇkom se moc těším ...![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: M7G - VH, náklady na TPkulove ........ soudruzi, kulove protoze nepritel by mohol co ?![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
medikVycházky jsem měl pouze do 14hod. Jóó, nedáváš pozor, mladý muži.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
![]() |
|
@meduzkaNáklady na roční pronájem 36 MHz transpondéru se mohou pohybovat kolem 1 milionu eur. Naceňuje se šířka pásma - po 1 MHz.Jinak si samozřejmě můžeš požádat informaci o stavu hospodaření na adrese info@m7group.eu Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 193 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
![]() |