![]() |
|
karta nextporadí niekto? ked mam balík multi na prvej karte, chcel by som kartu next, len neviem či sa tam este potom platí aj servisný poplatok na tú next kartu |
satman5455
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 525 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: karta nextnie, karta next sa plati len 1x rocne, 44EUR ci kolko to bolo.Gibertini 125cm na polarmounte (30W - 50E) + IBU LNB, SuperJack 18" HARL 3618+, pozicioner Amiko GBOX V2000, Vu+ Solo2, Open BlackHole image.
|
seattle
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 500 |
![]() |
|
karta nextJa mam balicek Kombi a mam next kartu za ročni poplatek 1.188kc. Jiz žadne poplatky neplatim |
myšáček67
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
RE: karta nextNeviem, na ktorých programoch Skylinku fičíš a na ako dlho vopred máš zaplatený Multi, ale alternatívou pre Teba by mohol byť balík Freesat Plus - pokiaľ máš 2 vlastné prijímače, vyšiel by Ťa na 13,75 rovno s 2 kartami. Ak vezmeš aj prijímače, tak 15,75. Skylink Ťa takto s Multi na 2 TV vyjde na 11,80+3,66= 15,46 EUR. Nextka funguje tak, ako napísal seattle. Pre rozhodnutie odporúčam porovnať ponuku programov FreeSAT (www.freesat.sk) a Skylink - cena je takmer rovnaká, takže len pozrieť ponuku programov a ich rozlíšenie (SD, HD), Freesat má prevažnú väčšinu v SD. Ale pozri si u nich aj kombináciu medium SD za 9,75 EUR a HD za 5,- EUR=14,75.Asi Ti nasadzujem chrobáka do hlavy, ale máš možnosť porovnať si, čo si za svoje peniaze (cca 15,50/mes.) vyberieš ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 434 |
![]() |
|
RE: karta nextVo FreeSATe si môžeš príjem rozšíriť až na 4 TV s kartami TWIN za 4,-/mes./TV (alebo ich dáš rodičom). Prémiové balíky vrátane HD zúčtovávajú na dni (po zavolaní na call centrum), takže sa dajú zaplatiť presne len na dni, keď ich potrebuješ (napr. HBO na 10 dní na Vianoce, alebo keď ide film, ktorý chceš vidieť).Na druhej strane základné HD programy okrem ČT1 a NOVA HD tam oproti Skylinku nenájdeš ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: karta nextCo tady provokuješ s Freesatem ?![]() Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 316 |
![]() |
|
@ Antošak je to zakázané, nahlás príspevok a mňa nechaj na pokoji ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: karta nextS těmi trhovcama od Freesatu by si fakt pomohl.![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: karta nextja som myslel ked už mam dve karty a ponúkli my balík multi za 74 EUR ročne tak by sa oplatilo radšej platit tých 44 EUR za kartu next ako zatú druhú samostatnú kartu platit SP , inak mam aj digi , takze už inú platformu nechcem, ale ďakujem ze ste ponúkli možno raz vymením![]() |
satman5455
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 525 |
![]() |
|
@ BidloJa s nimi nemám problém. Je pravda, že s nimi občas treba mať trpezlivosť, ale ja som s nimi dojednal a uviedol na pravú mieru všetky nezrovnalosti. |
Dzordzo
![]() |
|
@Dzordzoešte pre poriadok by si tu mohol uviesť (ak to vieš):1/ ako funguje druhá až štvrtá karta u Freesatu. Podľa toho čo tu bolo viackrát písané od jej majiteľov, druhá (tretia, štvrtá) karta u Freesat NIE JE KOPIOU "master" karty. Na rozdiel od toho NEXT je vždy kopiou zaplatenej hlavnej karty u SkyLinku. 2/ u skylinku je vždy možno predplatiť minimálne mesiac (ak nepočítam "núdzové" SMS-ky na 10 dní). Na toto predplatenie, zmenu služby a pod. nepotrebujem žiadnu hotlajn, stačí mi internet a kreditka a za 5 minút pozerám čo potrebujem. u freesatu tvrdíš že to teraz ide cez ich linku. Aká je dostupnosť tejto linky/služby? T.J. hodiny keď tam niekto sedí + ako dlho trvá kým to niekto zodvihne a na koľkýkrát sa tam dá dovoloať + ako dlho trvá aktivácia zvolenej služby + kedy mi ju vyúčtujú. 3/ u skylinku končí moja "viazanosť" za mesiac po uplynutí zaplatenej služby. Kedy končí viazanosť u freesatu? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
@ satman5455V takomto prípade by som asi šiel do tej nextky od Skylinku - Freesat má podobnú ponuku ako Digi. Ale ak už máš parabolu otočenú na 0,8 St. záp. pre Digi, môžeš si kedykoľvek overiť, či by Ti Freesat vyhovoval. Majú aj tzv. kartu Freesat start za cca 15,- EUR platnú 1 mesiac, alebo za cca 60,- EUR Freesat Season na 4 mesiace - k ničomu Ťa nezaväzuje, takže nie je pravda, že pre Freesat potrebuješ zmluvu. Tieto karty fungujú presne ako predplatné v Skylinku, akurát po uplynutí platnosti môžeš, ale nemusíš prejsť na zmluvu - rozšíri sa Ti zásoba škrabiek na okno v zime ... Frekvencie nájdeš na parabole alebo ich stránke. V prijímačoch určených pre Skylink Ti Freesatová karta bez problémov pôjde (sú s podporou Irdeto), samozrejme treba prijímač prehodiť z paraboly 23,5 na 0,8 |
Dzordzo
![]() |
|
@ Dagy21) freesat ponúka teraz 2 karty naraz za 9,75/mes. bez prijímačov alebo 11,75/mes. s 2 prijímačmi pre medium (resp. 13,75 a 15,75 pre službu plus) obe s viazanosťou 1 rok. Karta twin (3.a4.) vždy kopíruje ponuku hlavných zmluvných kariet. Nechce sa mi opakovať, čo sa s tým dá funkčne vyčarovať, pozri moje poznámky pod Skylink: Novinky a změny v programové nabídce pre neuzila2)dostupnosť ich linky je na ich stránke - neviem presne odkedy ráno, ale večer sú tam do 22:00. Službu Ti aktivujú okamžite, väčšinou nabehne ešte počas telefonátu. Internet je pohodlný, ale na telefonát nepotrebujem vyťahovať počítač ani kartu. Vyúčtujú Ti ju v nasledujúcej faktúre. Stalo sa mi asi v 20% prípadov, že som čakal asi 2 minúty, v 80% prípadov ma vybavili okamžite. 3)pre možnosť služby na 1 alebo 4 mesiace bez viazanosti, si pozri posledný príspevok pre satman5455, inak je viazanosť pre základné služby Medium a Plus tak, ako som spomínal v bode 1, t.j. 1 rok. Ostatné služby (prémiové balíky, HD programy) sú telefonicky objednateľné na dni (teda za podiel 1/30 ich ceny na 1 deň objednania). Ak už Skylink máš, asi k Freesatu nepôjdeš. No ak by si sa rozhodoval medzi nimi, pri Skylinku investuješ do vybavenia Ty, Freesat Ti vnútorné vybavenie (bez vonk. častí-parabola, lnb, držiak ...) prenajme, takže usporené peniaze môžeš dať do kupovanej služby ... |
Dzordzo
![]() |
|
@ Dagy2Na odskúšanie príjmu služby a kvality obrazu skutočne odporúčam kartu Freesat start, k ničomu neviaže a na otestovanie stačí ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: karta next"Ak už Skylink máš, asi k Freesatu nepôjdeš. No ak by si sa rozhodoval medzi nimi, pri Skylinku investuješ do vybavenia Ty"Už investoval,ne.Kolik je v balíčku Medium a Plus HD programů , Jeden jediný ubohý.Za 300/měsíc.Zato 15 cizích spravodajských a Maďarských.Směšné Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 316 |
![]() |
|
@dzordzoPre mňa freesat určite nie, aj keď skylink môžem ukončiť zajtra - nikdy neplatím rok.u mňa momentálne beží miestny na quatro-kombo prijímači DVB-C s ponukou kombi+HBOmax za 15.50 a 2.50 za každú ďalšiu kartu + základ od skylinku ešte stále "zadara" pretože DVB-C neobsahuje v HD základné programy. navyše 28E, 19E by som ťažko ladil s mojou parabolou pri otočení na 0.8W. Naviac zrejme s prekážkou vo výhľade na 0.8W. ale díky za info. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
@ Antošsatman5455 písal, že má digi. Z toho usudzujem, že má parabolu otočenú na 0,8 W. Stačí tam dať 1 DiSEQC prepínač a môže veselo testovať Freesat kartu a všetky Skylink programy mu zostanú tiež - on sa rozhodne aj bez Tvojich komentárov, je už veľký. Mne by Spektrum Home, Discovery World, DoQ a Discovery Science napríklad dnes už chýbali - a to hlavne ich obsah a nie formát !!! Mám pre základ 1 Skylink kartu (ešte mi tam dobieha ročný MINI balík) a zvyšok na 2 Freesat kartách PLUS. K tomu 2 HD prijímače s 2 čítačkami a celú ponuku Freesat HD.Viem aký je rozdiel medzi SD a HD obrazom !!! Pri prepínaní nezistím, kedy ide ktorý program a odkiaľ (ja to síce viem, ale manželka s deťmi to určite neregistruje)... Poznám dôverne obe platformy a preto mám tú drzosť ich porovnávať |
Dzordzo
![]() |
|
@ Dagy2V pohode - nie si prvý zvedavý, kto testuje moje "kompetencie". Vyznám sa len v DVB-T a DVB-S, - DVB-C nepoznám a nemám k nemu vzťah ... |
Dzordzo
![]() |
|
Dzordzotu propagaciu Freesatu robis za penaze alebo z presvedcenia?![]() ![]() ![]() |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
@ TrakyAle ja nerobím žiadnu propagáciu FreeSATu - využívam sám služby oboch platforiem. Iba uvádzam, že sa dajú vhodne kombinovať. FreeSAT je platforma, kde máš na výber, či chceš ich prijímač alebo si vezmeš svoj. A keďže používajú rovnaký kódovací systém, môžeš ich využívať vzájomne v 1 prijímači - neviem o inej takej možnosti. Už som to tu písal, pokiaľ je niekto "konzerva" ako ja, ponúknem mu FreSAT, pretože tam náklady na vybavenie (karta+prijímač, ak si ho klient vezme) ako aj záruku za ne preberá provider. Ak je niekto orientovaný na HD, tak je pre neho vhodný Skylink. Preto som začínal svoj prvý príspevok tým, neviem na akých programoch fičíš. Pre seba osobne platformy kombinujem a vyberám si to, čo chcem mať a kedy to chcem mať. Pritom tak trochu odrbávam Skylink aj Freesat, ale legálne. Predávam ako Freesat tak aj Skylink - je mi jedno, koho predám, rozdiel je len v tom, že pri Skylinku nesie náklady montáže klient a Freesat na montáž prispieva ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: karta nextPokud někdo vejrá na pozemák a pak skočí do freesatu, tak si musí připadat jak v 7 nebi. Kvalitou sice ne, ale nabídkou ano. Skylink jedině na HD, jinak v SD nic extra zajímavýho nemá.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: karta nextDzordzo zase tady prodávas ty svoje pojistky. Kdy pochopíš že o ten tvůj freesat není zájem. Ne každý rád kouká na mazanice, kromě tebe. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
@ TrakyA čo sa týka presvedčenia, bol som nadšencom satelitného vysielania od jeho začiatku u nás. Frekvencie a pozície som mával ešte z časopisu Parabola, keď ešte vychádzal. Sám som chodil na našu strechu a točil parabolou 120 cm stredovou z Astry na Mečiarove VTV - teraz už ani neviem, kde vlastne vysielalo a hneval sa na bodky v analógovom obraze počas dažďa. Bolo to ešte okolo roku 1992, keď MTV bolo FTA a dávalo hudbu a nie somariny. VTV išlo ale tuším o niečo neskôr. Takže oboje, presvedčenie i obchod. Ale tu to nepíšem kvôli obchodu, nedúfam, že by som tu niekoho získal. Iba zdieľam skúsenosti, that´s all ... |
Dzordzo
![]() |
|
@ PoldaSsi veľmi blízko realite, aspoň tak, ako to píšeš, to potvrdzujú moje skúsenosti |
Dzordzo
![]() |
|
RE: karta nextTaky mám oboje. A freesat proto, že za 2 stovky měsíčně nabídku medium na 2 karty nikde jinde nedostanu. Skylink pak na Flexi 7 taky s HD.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@ satman1Poistky do prijímačov nepredávam - nerobím ich servis ani opravy. Picasove mazanice sa tiež predávali a koľkým ľuďom sa páčili. Všimni si, že hoci aj ja sa v príspevkoch opakujem, je to kvôli tomu, že ich píšem rôznym ľuďom a svojim obsahom sa im snažím dať nejaké VECNÉ informácie ohľadne fungovania toho, na čo sa ma opýtajú, alebo čo by mohlo byť doplnením k tomu, čo riešia. Ty stále opakuješ FreeSAT = mazanice. Ale to nie je len FreeSAT, to je aj DIGI, Magio ... Tvrdíš, že som vo fóre pod každým článkom - som tu registrovaný od 8/2007 a mám doteraz 411 príspevkov. Ty si tu len od 09/2010 a už si sa tu rozmazával 2393 -krát. Pekne Ťa prosím, daj mi svätý pokoj. Ak chceš radiť iným, vyber si iný spôsob, ako útok na moju osobu !!! |
Dzordzo
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |