![]() |
|
Slabý signál na Vu+duoZdravím všechny.Potřebuju poradit.Mám Vu+duo a na obou tunerech mám cca o 30%slabší signál,oproti jiným přijímačům,Zero,Xtrend.Na nich mám 95%signálu,na Vu+lehce přez 60%.Na některých HD programech není signál žádný.Kondenzátory jsou OK.Poradí mi někdo?Zkoušeno na jedny anténě.Děkuju |
Tonda2
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 322 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
RE: Slabý signál na Vu+duoo 30% ceho? Knedliku, sroubku nebo nic nerikajicich teplomeru na tv?![]() |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
Slabý signál na Vu+duoSíly signálu |
Tonda2
![]() |
|
RE: Slabý signál na Vu+duosila signalu v %-tech, to ty si srandista.... |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
Slabý signál na Vu+duoNějaký čas jsem tady nebyl.Skoro všechno,jako zastara.Děkuju Ti za vyčerpávající odpovědi.Už nemusíš reagovat,když nechceš. |
Tonda2
![]() |
|
než sílaspíš si kontroluj kvalitu signálu![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Slabý signál na Vu+duoTak dobře.Snr 60%,Agc 95%. |
Tonda2
![]() |
|
tak nicneřeš a koukej,pokud to jede za běžných podmínek![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
Slabý signál na Vu+duoTo nejde.Někde v přístroji je chyba.Nejdou programy v HD,jenom SD.Těm stačí 60%.V anténě a v kabelech to není.Myslel jsem,jestli někoho nepotkalo to samé. |
Tonda2
![]() |
|
na kterýchprogramech ti to nejede?vůbec![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
Slabý signál na Vu+duoSkoro všechny HD. |
Tonda2
![]() |
|
rspk kterýHD ti jdou,jestli něco![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
Slabý signál na Vu+duoVšechny jsem nekontroloval.Nejdou ČT,Nova,Prima,všechny sporty,HBO |
Tonda2
![]() |
|
a máš topřeladěno,po posledním přeladěním?![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
Slabý signál na Vu+duoJasně.Všechno chodilo najednou bum a nejde to.Oba tunery uplně stejně |
Tonda2
![]() |
|
a na jinémpřijímači na stejném místě vše OK?![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
Slabý signál na Vu+duoNa Zeru a Xtrendu na stejném místě OK.Vu+duo i jinde stejná závada.Na třech místech to samé. |
Tonda2
![]() |
|
tak je jasnoopravit přijímač,závady nejsou jen nafouklý kondy![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
Slabý signál na Vu+duoMě to bylo s opravou drobek jasný.Jen jsem zkusil,jestli někdo neměl stejnou závadu.Pierrepetr,díky za ochotu. |
Tonda2
![]() |
|
nemášzač,já jsem potřeboval více indicií,pokud to máš v záruce,není problém![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
Ještě dodatekta závada vznikla za provozu,nebo po nějaké změně,nebo tvém zásahu?,ono takto na dálku to není na 100%,ani na místě to není na 100%,dokonce před opravou to není ani v servise na 100%,na 100% je to pouze a jedině po opravě a po několika týdnech provozu,i proto je tam záruka od servisu na opravované části![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
Slabý signál na Vu+duoVznikla za provozu a mám asi pět roků.Šlapal dobře.Jeden kondík ale už byl vymněněný.Po vyp.proudu nenastartoval.Musel jsem vzadu vyp.a zap.a pak šel. |
Tonda2
![]() |
|
no to se stává,že jeden kondík přestane plnit svoji funkci a pozvolna likviduje ta jeho špatná funkce ostatní obvody,navenek to zrovna nemusí být nějak k poznání,potom,když už se začne projevovat nějaký problém,tak se to začíná řešit a ten vadný se vymění,jenže mezitím už přestávají fungovat ty další,na kterých to zatím není fyzicky vidět,ostatní obvody dostávají na zadek,tak vyměníš všechny,někdy to zachráníš,jindy už dostal na zadek i procesor,třeba,pak už nepomůže nic![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE:Tonda2Naco tu vypisujes s takouto prosbou na toto stupidne forum, tu sa serióznej odpovedy nedockas. Inak ak si preberies historiu, uz sa to tu riesilo a padla tu aj odpoved. Staci na maticnej doske vymenit dva kondiky a prijimac pojde ako novy. Oznacenie ti ten nenapisem, nakolko nie som v servise. |
krteczek
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 130 |
![]() |
|
@Tonda2Prečítaj si a urob, čo som písal v tomto vlákne.https://www.parabola.cz/forum/topic-83243/1/ Ako dopadol užívateľ namtas s opravou sme sa už nedozvedeli, lebo spätná väzba je pre väčšinu diskutujúcich tabu. |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
![]() |
|
RE: Slabý signál na Vu+duoMěl jsem tentýž problém, nechal jsem to opět přestavit a stejně malé poruchy a přepínám. Třeba Ariva běží v HD lépe,co se týče signálu. Neřeším to, případně přepínám. |
Janek
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 44 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |