![]() |
|
aky prijimac pre freesat?cavte, viete mi poradit nejaky lacny prijimac na freesat? nejake extra funkcie to nemusi mat, len jednoduchu obsluhu, pekne menu, prepinanie programov bez cakania, kvalitny hd obraz a neviem co by som este mohol chciet - mozno nahravanie na interny hdd.dakujem za kazdy prispevok |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
RE: aky prijimac pre freesat?Malo by to byť nahrávanie na interný HDD?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: aky prijimac pre freesat?ak by to bola len otazka par eur rozdiel, tak aj to nahravanie by tam mohlo byt. ale ak to uz ma byt nejaka vacsia palka, tak to nahravanie nieje az take dolezite |
dalko
![]() |
|
RE: aky prijimac pre freesat?Takže chceš nahrávať na externý HDD? Interný je totiž zabudovaný do prijímača. Len preto som sa pýtal.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: aky prijimac pre freesat?myslel som interny, aby s tym nebolo treba nic robit a pripajat |
dalko
![]() |
|
RE: aky prijimac pre freesat?Mám skúsenosť len s VU+ solo2 s 500GB hardiskom, ale to je cenove okolo 300 eur. Z tých lacných do 100 eur, som sa ja ešte osobne nestretol s prijímačom s možnosťou zabudovania HDD.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: aky prijimac pre freesat?Openbox s2 |
ksatelit
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
Peterska jsi spokojený?Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
satmanaTen VU+ solo2 nie je môj. Inštalovali sme to kamarátovi. On ho chváli, bez problémov. Ja som riešil nedávno kúpu prijímača k TV s uhlopriečkou 160 cm. Rozhodol som sa pre XSPEED LX1, subjektívne pre mňa mal najlepší obraz aj na SD staniciach.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
aky prijimac pre freesat?Ariva 103,203, ab cryptobox 600hd,650hd, amiko mini hd se, amiko 8150,amiko micro, atd. uvedene prijimace mám vyskusané, 100%-na spokojnost.Alebo linuxovy prijimac VU+ ZERO.http://www.freesatsk.tv/kategoria/set-top-boxy/ |
laosz
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
RE: aky prijimac pre freesat?kup si amiko 8240 jsem moc spokojen cena 1700 obraz super doporucuji |
venca263
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
RE: aky prijimac pre freesat?Ja mám Technisat Digicorder s 2 tunermi a interným HDD. Má to 2 CI sloty, takže mi v ňom beží FreeSAT aj Skylink a nahrávanie je super - so záznamom názvu programu, relácie a času. Dokonca mi nahrá aj TXT z toho času nahrávania ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
skybox V8zrovna ho druhý týden testuji,za pár šupů slušná mašina,jen bys musel slevit z toho interního,tam už se nic nevejde,na ext.jede OK nekodovaněhttps://www.parabola.cz/forum/reply-735562/ ![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
to pierrepetrtak de dívám že ten šunt se ti nepodařilo rozchodit pro skylink irdeto tak se to snažíš udat pro upc .Hodně štěstí , kolik toho máš jěšte skladem anebo aktuálně děláš dílera pro Amazúm? Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 939 |
![]() |
|
lubos3necjá to nikde neprodávám,nemám prodejnu,ani přes net,nevím,o čem píšeš,pouze hledám alternativu levnějších přijímačů,než jsou VU,které jsem dával zákazníkům,jak je známo,lidi chtějí vše co nejlevněji,skyboxy chodí naprosto bez problémů,jsou srovnatelné skoro ve všech uživatelských možnostech s VU,v některých jsou na tom i lépe a to vše bratru za 1/3 ceny,dám vybrat zákazníkovi,dokonce zapůjčím na otestování oboje a sám si vybere po týdnu,musím říci skybox vede o 90% proti VU,je to pouze rozhodnutí mých zákazníků,každý má možnost volby a když se mu to nelíbí,může si jít do krámu koupit třeba arívu,nebo cryptobox,nebo ,co chcejinak na skylink chodí naprosto bez problému ![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
lubos3nectazatel se na něco ptal,tak mu doporuč,co znáš,nejen z netu![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrTrošku si protirečíš. Ak nemáš predajňu a nepredávaš to, tak ako to ponúkaš Tvojim "zákazníkom". Ak máš zákazníkov, tak im aj niečo predávaš, nie?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
petresknemusiš mať predajnu, ak stym robíš trebars popri zamestnaní z niečim inym, ja taktiež montoval a nemal predajnu, skor iba ako servis |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
PISTOK153Veď OK, ale nejakou formou to predáva.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
LubostřinecTo si sI popletl se mnou,já ho na skylinku nerozchodil,protože sem ještě nečetl návod,ale teď už to půjde nebyl to petrrrr a byl to S-V6 |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: aky prijimac pre freesat?V pohode aj Skylink ready receivers, sice neviem ako to je s Fastscan pre Freesat, ale na Freesat letia ako z praku![]() |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
petersksamozřejmě,že jim to dodávám a oni platí,ale mimo provozovnu,to jsi nikdy neslyšel?,když si objednáš pokrývače,taky si doveze materiál,opraví střechu a ty cáluješ,žádnou prodejnu na to nepotřebuje![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
korkoa už ti to jede?,nebo jak?,já jsem problém nenašel,kdyžtak ti pošlu setting![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
pierkoje to vázaný setingem jen pro thora |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
korkoto jako i když dáš jiný soft?,pak netuším jaký hybrid jsi koupil,normální šestky to nedělají![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |