![]() |
|
Dnešný fastscanChlapi sa mi to zdá alebo je markíza na programe č 5 , niekto volal,že české v slovenskom fastscane sú až od čísla 25 (moje neutrino ich tak neukladá) ???Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)
|
Boris
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 267 |
![]() |
|
RE: Dnešný fastscanApril uz bol, ale toto je uz vela. Ten zoznam je ale poriadny zart. 12-24 bude miesto pre koho. ? Sportovci az na 100, vysmech. Ten posledny fastscan nebol uplne idealny, ale teraz je to uz uplne v (nevhodné slovo)..![]() |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 223 |
![]() |
|
RE: Dnešný fastscanNo to jsou ty vaše slavné Skylink Redy![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 664 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Dnešný fastscanJá náhodou u Linuxu fastscan kvituji.![]() Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Dnešný fastscanKoudelko,když už ten seznam měníš, což ho poskládat, dle vašich barevných sloupců-Programová nabídka Skylink?Digital, pak Mini-následně Multi-Kombi-Multi HD a nakonec prémiové?! Přiřadit k tomu čísla a může být vše sjednocené! Programová nabídka versus FastScan na stejno! Klienti by měli programy seřazené podle aktuálně zaplaceného balíku?! Kdo FastScan schvaluje, jak bude výsledně vypadat? Když už se v tom vrtáte, tak ať už to má také jistou logiku věci ! ![]() ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Dnešný fastscanNejlíp to ma vyreseny Homecast, Mascom nebo Technisat SIR, kde se da udelat volba podle uzivatele a programy se zaradi na konec seznamu a pak uz si je staci jenom presunout dopředu podle libosti a ulozit.![]() |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: Dnešný fastscanNajlepsie to ma vyriesene openATV, kde vypnem cislovanie operatorom a hotovo. |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
Delta1S fastscanem pro A3 nemam nic spolecneho, se vsemi otazkami se s duverou muzes obratit na sveho regionalniho managera nebo na partnerskou linku.Osobni nazor: Pokud neni nekdo leniva lemra, tak si to jiste ve favoritech posklada podle sveho! Navic ta tva myslenka je trochu mimo, to jako zakaznici Flexi 7 by meli mit jak nebo kdo ma premiovy balicek. Razeni podle zanru je podle me to nejlepsi reseni, zalezi ciste na m7 jak to chteji mit. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
koudelka1.A teď tu o červené karkulce. To ti jako mám věřit, že přidáváš programy do FastScanu jen pro 19,2 a pro 23,5 to dělá někdo jiný![]() ![]() https://www.parabola.cz/forum/topic-84574/ 2.Flexi 7 to je gól! Při té ceně. Kolik % si ho předplácí?! Opak je pravdou. Digital-Multi-Kombi to je běžné. Mini vnucené operátorem místo Digitalu. Toto je většina. Tedy pro ně by to byl přínos, pokud použijí M7 protěžovaný FastScan. ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
RE: Dnešný fastscanTy jsi nejaky neverici Tomas :-) Vzdy jsem se bavil pouze o A1, musis lepe cist, no jestli i takhle prodavas tak potes koste. Zeptej se sveho regionalniho managera na co je Flexi 7, to je tvuj partner! Ne kazdy potrebuje balik programu, ktery nesleduje a muset si kupovat drazsi balicek, ale ty se ridis jenom marzemi, o tom to cele je![]() |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
koudelkaJasně ty marže![]() Já aktivuji lidem to, co chtějí a nic jim nevnucuji a neobvolávám je jako někdo..! Apropó kolik si jich to předplácí no pověz! A kolik rozpočtově stojí jeden program v tom výběru?! No? 269,-Kč za 7 programů=38,42 Kč to je fakt terno! No pro operátora ano pro klienty nikoli. Ale to jsme odbočili od toho přihlouplého současného FastScan seznamu ![]() Je mi jasné, že to nyní není děláno s ohledem na klienty, ale že si někdo jen tak hraje, aby něco vyprodukoval ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
RE: Dnešný fastscanFlexi 7 je asi to nejlepší, co Skylink nabízí. Na SD mazanice je lepší freesat nebo i balík MINI a na HD (mazanice) stačí to Flexi 7.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Dnešný fastscanDnes rano mi opet Technisat SIR nacetl nove seznam Fastcan a na konci seznamu se objevili pozice znovu Brazzers tv.cz ale z TP 11836/H 27500 3/4 DVB-S Astra 19,2E a pozice TEC TIME TV z TP 12574/H 22000 2/3 DVB-S2/8PSK Astra 19,2E. Pritom Tec Time Tv uz je v seznamu na stejnem TP a funkcni. Brazzers tv.cz normalne je na TP 12722/H 23500 2/3 DVB-S28PSK a je funkcni. Obe tyto nove programove pozice Brazzers a Tec Time vypisuji hlasku kanal není dostupny. Jedna se zcela o chybu v seznamu. Takze pokud je spustena nova tabulka tak tam bude v seznamu u nekterych prijimacu dvakrát Brazzers tv.cz a Tec Time tv z toho bude jedna funkcni a druhé nepujdou. To je pro ty co dnes ladili prijimace a zpozorovali pripadnou tuto chybu v seznamu na nekterem z prijimacu s Fastcan seznamem. Nahlasil jsem to tak snad to bude ok v nejblizsi moznem terminu. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
![]() |