![]() |
|
Příjem RS8Zdravím,potřeboval bych poradit s příjmem regionální sítě 8 ve Stolíně (Červený Kostelec). Na anténu Fuba DAT 912B LTE chytnu Mux 1,2,3,4. Nemám žádné měřící přístroje, tak alespoň hodnoty z TV. Síla: okolo 65%, kvalita: 60%, dále chytám RS7, hodnoty podobné. Příjem těchto sítí je bez problému. Dále jsem zachytil na kanálu K57 signál RS8, síla: 60%, kvalita: 35-43%. Rád bych tuto síť přijímal, ale kvalita se stále mění. Pokud spadne pod 40%, televize píše: Žádná služba. Žádné zesilovače nepoužívám. Přemýšlel jsem použití kanálového zesilovače, ale nejsem si jist, jestli by to pomohlo. Díky moc za Vaše názory |
JLhota
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: Příjem RS8Pozvi si někoho, kdo ty měřící přístoje má a umí s něma dělat. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 257 |
![]() |
|
RE: Příjem RS8Ještě než si někoho pozvu, myslíte, že použití zesilovače by pomohlo? Při 40% jede TV bez problémů. Stačí mi "vylepšit" signál jen o pár procent, aby to jelo bez obtíží. |
JLhota
![]() |
|
RE: Příjem RS8Bez řádného měření je všechno jen sázka do loterie..kup si zesák,když to nepůjde,tak ho vyhodíš..o co jde,že?nqaco platit anténáře..![]() ![]() ![]() Famaval 110,E85,Andrew 180x200,Zero 4k,TBS 5927, Zlínský kraj - Kroměříž
|
Danny10
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
Problém je v tom,že všechny MPXy přijímáš z Trutnova, jen tu RS8 máš z HK, takže jiný směr. Proto Ti tak kolísá kvalita signálu. Potřebuješ ještě jednu anténu, laděný slučovač a možná i ten zesilovač.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 682 |
![]() |
|
ten 57.kz Hoděšovic je moc slabej,můžeš experimentovat,ale je to spíš pro HK a okolí![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Příjem RS85kW na 40km při dobrém terénním profilu není problém!Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 682 |
![]() |
|
RE: Příjem RS8co se tady děje,před chvilkou tady byla mapa pokrytí,teď to smazali a piera vykopli,chápete to někdo? |
pavlizie1
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
co se tady děje,to ti rád,jako jediný mohu vysvětlit,neděje se nic nenormálního,odkaz na mapu pokrytí jsem sice zadal,jenže jsem si neuvědomil,že leží na webu,který redakce vnímá,jako konkurenci a ode mě to byla,ač nevědomky reklama na jiný web,tedy dodatečně se omlouvám,příště budu opatrnější,no na druhou stranu to mohli jen smazat,za těch pět minut to reklamu ani nestačilo udělat,jindy tady visí emaily celou noc a leckdy to jen smáznou,taky je to porušení zdejších pravidel![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Příjem RS8Všechny kanály právě přijímám z Krásného a z Chlumu, Trutnov sice taky naladím, ale Černá hora nevysílá Mux4, takže anténa směřována na Hradec |
JLhota
![]() |
|
ještě počkejna špatný počasí a napiš,jak to jede![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Příjem RS8no to asi moc nepojede, to vím![]() |
JLhota
![]() |
|
třeba jo,napiš,možná se s tím dá něco dělat![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Příjem RS8ještě se dá naladit RS8 z Pardubic,to ti taky jede?![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Příjem RS8to mi nejede |
JLhota
![]() |
|
OT: Digitální vysílací sítě (multiplexy) v Českuhttp://www.digitalnitelevize.cz/informace/dvb-t/dvb-t-v-ceske-republice.html |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
PeterHumaxnejsem si jist,ale tento odkaz jsem zde umístil a vydržel asi 10 minut a já dostal 3 dny do kompotu,asi shoda náhod![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |