![]() |
|
Openbox S2 Mini HD+Poraďte prosím. Jsem začátečník. Pořídil jsem si zmíněný přijímač se softem verze 73. Chtěl bych přes USB nahrát verzi 87. U předchozí verzi mi nejde najet do menu systému karty, kde chci potvrdit IRDETO. Poskytne mi prosím někdo jednoduchý návod nahrání nové verze.Díky za radu |
fergi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 368 |
![]() |
|
RE: Openbox S2 Mini HD+Tak taketo veci by ti mal poradit ten kde si to kupil,ked si mu zan urobil kseft v jeho obchode. |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: Openbox S2 Mini HD+Podívej se na AB-forum |
DANIMI
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: Openbox S2 Mini HD+POSTUP:Nahratie softu: -vlažiť USB s rozbalenýým softom, zapnúť prjímač do siete... do 10sekúnd stlačiť MENU, potbrdiť nahratie softu Nahratie settingu: -vložiť USB ... MENU, INŠTALÁCIA, Databaza USB Aktualizácia Skryté menu: MENU 1117, (1113 client, 1119 server) Potrebné nastaviť čítačku, hodiny, časovač vypnutia, podľa potrby emu atď... Čo sa týka nastavenia čítačky na IRDETO asi ti karta "čisté irdeto" nepôjde, len karta ICE (čítačku nastaviť na CRYPTOWORKS). Bol som majorom dobre bolo, nebudem majorom streľať sa z teho nebudem.
|
muju
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: Openbox S2 Mini HD+Díky moc mujuNový soft jsem nahral. |
fergi
![]() |
|
RE: Openbox S2 Mini HD+Ještě otázka pro muju. Přes který programek se dají nahrat klíče, abychom to nemusel zadávat ručně (BISS, CRYPTO, POWER VU....)Díky muju |
fergi
![]() |
|
RE: Openbox S2 Mini HD+Tak ako settig. Nájdeš ich na http://openboxfan.com/index.php/topic,5333.0.html. Je to súbor s koncoukou *wky.Bol som majorom dobre bolo, nebudem majorom streľať sa z teho nebudem.
|
muju
![]() |
|
RE: Openbox S2 Mini HD+Díky muju.Klíče jsem si nahrál, akorát v BISSU mi nejdou programy. V nabídce je pouze audio a video key. Kam se vkládá klasický 16-místní klíč BISS, který jsem dával do předchozím přijímač OPTICUM? Dá se rozjet BBC na 27,5W? Díky za info. |
fergi
![]() |
|
RE: Openbox S2 Mini HD+Našiel som toto:V prípade BISS kľúčov sa však v Openboxe zadáva nie 8 párov, ale len 6 párov, teda vynecháva sa každý 4.pár. V tabuľke Biss kľúčov sa zadáva prvá polovica ako Video a druhá polovica Audio. V mnohých prípadoch zadávame rovnaký kľúč pre Video aj Audio. BBC 27,5W? Neviem, nikdy som neskúšal. Bol som majorom dobre bolo, nebudem majorom streľať sa z teho nebudem.
|
muju
![]() |
|
RE: Openbox S2 Mini HD+A SID pro identifikaci programu se zadává?Díky |
fergi
![]() |
|
RE: Openbox S2 Mini HD+Měl by se ještě vložit provider, že?Poradíš jak na to, odkud ho vyčtu. Díky |
fergi
![]() |
|
RE: Openbox S2 Mini HD+Zdar muju,BISS již jede, BBC nikoliv. Díky za pomoc. |
fergi
![]() |
|
![]() |