![]() |
|
O2 Sport v Digi TvNevíte někdo zda bude O2 sport i v Digi. Když Digi sporty běžejí v O2??Já myslím,že kdyby se dali hlavy dohromady tak by tohle vymyslet šlo |
carlos87
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
RE: O2 Sport v Digi Tvno jistě že bude :D taky nova play a prima play![]() |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
![]() |
|
RE: O2 Sport v Digi Tvjá chtěl normální odpověď né výsměch,pokud se ti zdá nereálný , že O2 sport může být v Digi, dobrá tvůj názor,já taky nečekal, že by Digi někomu dovolila vysílat Digi sporty a ejhle, takže to zas tak nereální není, navíc ze stránek O2 se dá vyčíst, že se společností Digi hodlají spolupracovat dál kvůli tomu, že má anglickou ligu a žádný jiný operátor Digi sporty nenabízí, takže jediný co mi přijde je nelogický to, že Digi sport 2 HD vysílá pouze u O2, sice stejný obsah,ale lepší kvalita obrazu, to mi přijde nelogický,ale to, že by O2 sport mohl být v nabídce Digi reálný dost je, takže až budeš mít něco k věci ok, jinak si nech své vtipy pro někoho jiného děkuji |
carlos87
![]() |
|
RE: O2 Sport v Digi Tvcarlosi, buď trochu soudný. Řeší se to tu takřka denně a nikdo nic neví. Musíš být trpělivý. Můžeme tu mlátit prázdnou slámu do alelua, ale smysl to nemá. Vydrž. |
tnt
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
carlos87Digisporty patria pod Slovak Telecom nie Digi CZ.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: O2 Sport v Digi Tvjasný to ho může mít rovnou i skylink nebo freesat proč si myslíš že zrovna ho bude mít digiTV ?digisport patří pod slovak telecom |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
![]() |
|
RE: O2 Sport v Digi TvJsem trpělivý,ale je to forum pro lidi co se zajímají o Digi a její budoucnost a ne abychom si tu ze sebe dělali srandu |
carlos87
![]() |
|
![]() |