Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

LNB Circular pro příjem na 36E

Mám dotaz bude znát když provedu výměnu za LNB kde mám vloženu polarizační destičku a když dám LNB Circular? Myslím tím zda se trochu zlepší kvalita signálu? Ted mám na 105 parabole signál 30%
a to jen na frekvenci 12.091 . Parabola a LNB je nastaveno dost přesně.
Vým,že na 105 parabole nemohu čekat žádný zázrak!!!

pcword
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

*20* už jsi to tady

nedávno probíral...Proč si o tom něco nepřečteš a pořád zakládáš nová vlákna...(https://www.parabola.cz/forum/topic-85316/ ). Do Google napiš např. "příjem programů NTV+" a jiné kombinace slov a máš o zábavu postaráno. Tady např:
https://www.parabola.cz/clanky/400/prijem-ruskych-programu-v-praxi/
------------------
https://www.parabola.cz/forum/topic-9771/
------------------
Ještě mě zajímá, jak budeš pak nastavovat v BOXU frekvence pro kruhový konvertor a jak to budeš dekodovat...Všechno jde, ale něco si o tom také nastuduj... ;) R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

Použití originálního LNB

pro kruhovou polarizaci, je samozřejmě lepší, než vkládání depolarizační destičky do ozařovače. Takže na kvalitě a síle signálu se to nejspíš projeví. Čekat ovšem zázraky nejde. Ono také záleží na tom, z jakého materiálu je ta destička vyrobená a jak přesně je umístěná a nastavená. Čím přesnější a kvalitnější bylo to nastavení depolarizační destičky, tím menší bude efekt při použití originálního LNB.

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

RE: LNB Circular pro příjem na 36E

ja jsem instaloval prijem teto pozice 3x u zakazniku a original circular LNB jsem nakonec vyhodil. Lepsich vysledku na par. 140cm jsem dosahl s vlastni vlozenou destickou a optimalizaci jeji tloustky. Bylo to milimetrove hrani si,ale vysledek je lepsi jak za pouziti v te dobe dostupneho LNB.

J a
Registrace: 7/2005

RE: LNB Circular pro příjem na 36E

Neviem v ktorom meste tie pokusy robíte, ale v Poprade na parabolu FTA 90 cm a originál LNB Inverto z UA a prijímač TIGER Z 460 HD na frekvencií 12092 = 73%. Príjem všetkých TP a na Z-schare odkodováne cca 280 kanálov NTV -FULL + 3-4 TP z TRIKOLOR.
V Poprade príjem aj na originál DIGI 80 cm.Na požiadanie pošlem foto.

dzimi
Registrace: 7/2012

Když budeme

bydlet všichni v Popradě, nebudeme už dělat žádné pokusy... :laughing: :laughing: :laughing:

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

a já proč

tam je tolik parabol digi R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

a já proč

To je asi tvoja závisť že nemáš na takú parabolu a nechceš sa viazať na operátora, či? R^ :laughing: R^ To len aby si mal čo odpísať na podj.eba.nie. Ak chceš dám Ti tip kde nájdeš vyhodené Di.-gi paraboly a môžeš ich použiť,alebo na predaj ako to praktikuješ Ty. Síce to by som prezradil Tvoj vlastný zdroj a nechcem Ti prekaziť tvoje kšefty na inzertných stránkach. oTNech sa darí. Asi tak. oT ej pitv emjrzomas, zeb ykžáru an ujovt userda. :laughing:

figmar
Registrace: 10/2009

ramgif

to je jako na mě?,já nic neprodávám,to jsi si mě s někým spletl R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra