![]() |
|
LNB Circular pro příjem na 36EMám dotaz bude znát když provedu výměnu za LNB kde mám vloženu polarizační destičku a když dám LNB Circular? Myslím tím zda se trochu zlepší kvalita signálu? Ted mám na 105 parabole signál 30%a to jen na frekvenci 12.091 . Parabola a LNB je nastaveno dost přesně. Vým,že na 105 parabole nemohu čekat žádný zázrak!!! |
pcword
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
*20* už jsi to tadynedávno probíral...Proč si o tom něco nepřečteš a pořád zakládáš nová vlákna...(https://www.parabola.cz/forum/topic-85316/ ). Do Google napiš např. "příjem programů NTV+" a jiné kombinace slov a máš o zábavu postaráno. Tady např:https://www.parabola.cz/clanky/400/prijem-ruskych-programu-v-praxi/ ------------------ https://www.parabola.cz/forum/topic-9771/ ------------------ Ještě mě zajímá, jak budeš pak nastavovat v BOXU frekvence pro kruhový konvertor a jak to budeš dekodovat...Všechno jde, ale něco si o tom také nastuduj... ![]() ![]() (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
Použití originálního LNBpro kruhovou polarizaci, je samozřejmě lepší, než vkládání depolarizační destičky do ozařovače. Takže na kvalitě a síle signálu se to nejspíš projeví. Čekat ovšem zázraky nejde. Ono také záleží na tom, z jakého materiálu je ta destička vyrobená a jak přesně je umístěná a nastavená. Čím přesnější a kvalitnější bylo to nastavení depolarizační destičky, tím menší bude efekt při použití originálního LNB.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 682 |
![]() |
|
RE: LNB Circular pro příjem na 36Eja jsem instaloval prijem teto pozice 3x u zakazniku a original circular LNB jsem nakonec vyhodil. Lepsich vysledku na par. 140cm jsem dosahl s vlastni vlozenou destickou a optimalizaci jeji tloustky. Bylo to milimetrove hrani si,ale vysledek je lepsi jak za pouziti v te dobe dostupneho LNB. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: LNB Circular pro příjem na 36ENeviem v ktorom meste tie pokusy robíte, ale v Poprade na parabolu FTA 90 cm a originál LNB Inverto z UA a prijímač TIGER Z 460 HD na frekvencií 12092 = 73%. Príjem všetkých TP a na Z-schare odkodováne cca 280 kanálov NTV -FULL + 3-4 TP z TRIKOLOR.V Poprade príjem aj na originál DIGI 80 cm.Na požiadanie pošlem foto. |
dzimi
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
Když budemebydlet všichni v Popradě, nebudeme už dělat žádné pokusy...![]() ![]() ![]() (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
a já pročtam je tolik parabol digi![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 317 |
![]() |
|
a já pročTo je asi tvoja závisť že nemáš na takú parabolu a nechceš sa viazať na operátora, či?![]() ![]() ![]() ![]() |
figmar
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
ramgifto je jako na mě?,já nic neprodávám,to jsi si mě s někým spletl![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 317 |
![]() |
|
![]() |